به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ «رحمان محمدی راد» در بازی شاگردانش مقابل شاگردان «عظیم جزیده» از هیچ کاری برای کسب نتیجه دریغ نکرد و اخلاق و جوانمردی را در «فرهنگ ورزش» زیر سوال برد.
این سرمربی در طول بازی مداوم درحال اعتراض به داور بود و به جای تمرکز روی بازی تیم سپاهان تمام تلاش خودرا برای تخریب جو و روحیه جنگنده بازیکنان متعصب گنبد از خود بروز داد و در هر صحنه بازی مداوم درحال اعتراض به تیم داوری از خط نگهدار و سرداور بگیر تا کادر داوری تابلو اعلانات امتیازات و ناظر فدراسیون بود.
آیا شرافت و فرهنگ مربیگری در دیدار سپاهان که میمهان گنبد بود رعایت شد؟
در حرکتی بسیار عجیب: پس از باخت ست اول «محمدی راد» در ست دوم با فدراسیون تماس گرفت و از حضور هواداران به بهانه عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی در سالن شکایت کرد و با این کار به قاطعیت و حضور ناظر فدراسیون در این دیدار اهانت کرد.
غافل از اینکه رعایت پروتکلهای بهداشتی و نظارت بر آن بر عهده وی نبوده و مربوط به بازرسان ستاد مبارزه با کرونا که در سالن حضور داشتند بود و نماینده فدراسیون که به عنوان ناظر بازی حضور داشت.
این حرکت غیرحرفهای او حتی باعث ناراحتی ناظر و فرهاد شاهمیری نیز شد.
حرکات و رفتارهای او بسیار ناشایست بود و باعث شد تا وقفه زیادی در بازی ایجاد شود.
این مربی که حتی لباس ورزشی نیز به تن نداشت، مداوم درحال اعتراض بود و سعی در متشنج کردن سالن داشت.
خلاصه هرکاری کرد تا پیروز بازی شود و در کار خود نیز موفق بود چرا که اعتراضات شدید او که بیشتر اوقات همراه با اعتراض شاگردانش میشد بر روی داوران تاثیر گذاشت و در چند صحنه بسیار حساس اشتباهات داوری کاملا به سود سپاهان و تضعیف روحیه گنبدیها شد که جانانه در این بازی تلاش کردند.
گفتنی است: «رحمان محمدیراد» به علت ۳ باخت متوالی با تیم پرهزینه و قدرتمند سپاهان روحیه بسیار متزلزل و ترس از اخراج درصورت باخت مقابل گنبد برایش میرفت.
این امر باعث شد هرچه در چنته داشت برای برد در این دیدار از خود بروز دهد و اخلاق ورزشی را بیرون از «سالن المپیک» گذاشت و به این دیدار وارد شد.
هواداران والیبال گنبد میدانستند با تیمی روبرو هستند که معروف بود بیش از ۳۰ میلیارد تومان هزینه بازیکنان و مربیانش کرده است و انتظار باخت را داشتند اما هرگز انتظار نداشتند، بعد از برد ست اول توسط بازیکنان متعصب گنبد شیرازه اخلاقی تیم سپاهان از هم بپاشد و با چنین رفتارهای ناشایستی از طرف رحمان محمدیراد روبرو شوند.
اخلاق ورزشی و آموزههای دینی اسلام
در خاتمه تاکید میشود: در کشوری اسلامی زندگی میکنیم با آموزههای دین مبین اسلام که اخلاق، تربیت و آموزش سرلوحه همه فعالیتها اعم از ورزشی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی است.
حال اینکه، آیا میتوان برای کسب شهرت و منافع اقتصادی در ورزش، تمامی اصول اخلاقی را کنار گذاشت و برای کسب پیروزی به طور کلی دست به هر کاری زد و آیا این رفتار برای یک ورزشکار مسلمان توجیه دارد.
طبق قوانین فدراسیون جهانی والیبال (FIVB)، قوانین شدید برای رعایت اصول رفتاری وضع شده است که برای حفظ و ارتقای والیبال در کشور در سطح جهانی بسیار حائز اهمیت است.
این قوانین ارزشهایی چون انسجام تیمی، آموزش و ارزشهای فرهنگی و انسانی را در جهت توسعه ورزش و جوانان همچنین جلوگیری از هرگونه روش و اعمالی که ممکن است سلامت بازیها و رقابتها را به خطر انداخته و موجب سوء استفاده از والیبال گردد شامل میشود.
.
نظر شما چیست ؟