امروز : یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    50287

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    10:09 | ۱۱ فروردین ۱۳۹۸

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

هواشناسی 11 فروردین 300x203 - سامانه ناپایدار از فردا وارد گلستان می شودهواشناسی-ترکمن نیوز-  گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی گلستان از ورود سامانه کم فشار و ناپایدار به استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛ قلی پور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: امروز با تقویت جریانات شمالی، ریزش باران در نواحی کوهستانی و کوهپایه‌ای را شاهد هستیم و انتظار می‌رود این سامانه به تدریج به سمت شرق جابه جا شده و تا اوایل شب، جو به حالت عادی خود بر گردد.

وی ادامه داد: از اوایل شب جریانات گرم جنوبی تقویت می‌شود و تا صبح فردا طی چند مرحله دمای استان ۶ تا ۸ درجه افزایش می‌یابد.
قلی پور افزود: پس از آن نیز سامانه کم فشار و ناپایدار از غرب وارد استان می‌شود که باعث افزایش ابر، در برخی ساعات رگبار پراکنده، رعد و برق و وزش باد شدید خواهد شد.
وی گفت: این وضعیت تا پایان سه شنبه ادامه دارد که شدت این ناپایداری‌ها بعدازظهر و شب بیشتر خواهد بود.
اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز