امروز : شنبه ۰۲ فروردین ۱۴۰۴

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    62110

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    10:57 | ۰۳ مهر ۱۳۹۸

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

دکتری تخصصی  300x187 - سازمان سنجش و عدالت گریزی در آزمون دکتری تخصصیتورکمن نیوز: یکی از اولویت های اساسی و ضروری مصوبات مجلس آینده شورای اسلامی در بخش ساماندهی فضای آموزش علمی کشور ، بدون شک تصویب قوانین شفاف و عدالت محور در تمامی آزمون های معیار و سنجش علمی کشور در همه سطوح و مقاطع تحصیلی از حذف و سلب میدان داری مافیای کنکور سراسری تا آزمون دکتری تخصصی و سهمیه های مضر و شاذ فاقد وجاهت منطقی و عرفی موجود در لابلای قوانین چند لایه آنها خواهد بود که بلاشک مطالبه عمومی را در پی دارد.

در آزمون دکتری تخصصی امسال ، نگارنده خود در رشته مدیریت ورزشی شرکت نموده که در نتیجه اعلام شده پس از مصاحبه علمی؛ تناقض ها و موارد مبهم و عدیده ای وجود دارد که نیازمند بازنگری و اصلاح نتایج نهایی می باشد.

از بین ده دوره مختلف دعوت شده به مصاحبه دانشگاه های کشور، فقط دوره پردیس خودگردان دو دانشگاه علامه طباطبایی تهران و دانشگاه مازندران را در مصاحبه حضوری شرکت داشته ام که دارای شهریه کل دوره دکتری هفتصدو بیست میلیون ریالی می باشد.

در کمال تعجب با عنایت آنکه حد نصاب نمره علمی اعلام شده از سوی دانشگاه مازندران (بابلسر ) بسیار کمتر از حد نصاب اعلامی دانشگاه علامه طباطبایی بوده است و نمره مصاحبه هر دو دانشگاه مذکور خوب و قبول شده ام اما مع الاسف در اولویت دوم دانشگاه مازندران با نمره کل نهایی 3775 نسبت به نمره کل 2615 دانشگاه علامه طباطبایی، دو نفر (رتبه) فاصله داشته و فاقد نتیجه قبولی می باشد که با تعجب اعضای مصاحبه کننده دانشگاه مازندران نیز مواجه شده است.

نکته دیگر ضعف محرز و مشهود نحوه دوگانه اطلاع رسانی سازمان سنجش کشور بوده است که سامانه پیامکی 30001266 آن کاملا یک طرفه است و فقط موارد خواسته شده سازمان را ارسال می کند و درخواست های ثبت شده داوطلب را توان پاسخگویی ندارد.

این سامانه زمان و مهلت و چگونگی تغییر اولویت اول انتخاب شده را که در سیستم ثبت درخواست ها سایت اینترنتی سازمان سنجش انجام شده است را نتوانسته در مهلت مقرر تیرماه به داوطلب پیامک و اطلاع رسانی کند.

با توجه به پیامک های متعدد ارسالی به داوطلبان از روز ثبت نام در آزمون دکتری 98 و اینکه هر داوطلبی امکان و فرصت زمانی بازدید روزانه و مکرر رجوع به سایت سنجش و پروفایل کاربری خود را نداشته و ندارد، این ضعف بزرگ و انکارناپذیر عدم ارسال پیامک مربوط به خواسته داوطلبان سازمان سنجش، بدیهی است که این خواسته الزام آور داوطلب متقاضی را جامه عمل پوشانده و نسبت به استیفاء حق اقدام نماید.

موصوع دیگر مبتلابه دانشگاه و داوطلب آن است که با توجه به شهریه و هزینه دوره های پردیس خودگردان دانشگاه های مختلف و عدم تکمیل ظرفیت ثبت نام این دوره ها، عدم اعلام فرصت تکمیل ظرفیت رشته های مذکور توسط سازمان سنجش مشکل دیگری است که باید بازنگری شود و استقلال اقدام تکمیل ظرفیت دوره پردیس خودگردان به خود دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی واگذار و تفویض اختیار گردد تا صندلی های تحصیلی این دوره ها هر ساله خالی از دانشجو نماند و در این بین نه دانشگاه ضرر مالی عایدش گردد و نه دانشجوی طالب علم بدون صندلی بماند.

✍️ عباس مهدی زاده – روزنامه نگار

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز