به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ روز دوم هفته دهم رقابتهای کورس زمستان گنبدکاووس روز جمعه (10 دی ماه)، 67 راس اسب ثبت نام کردند که از این تعداد 7 رأس اسب به دلایل فنی با تشخیص دامپزشک میدان سوارکاری حذف شد و 60 رأس اسب از نژادهای ترکمن، تروبرد و دوخون در 6 دور 1000، 1200 و 1600 متر با یکدیگر به رقابت پرداختند.
رقابت در دور اول اسبهای 3 ساله ، ترکمن، مبتدی به مسافت 1000 متر با یکدیگر به رقابت پرداختند که ولی محمد علیزاده با اسب سرکش شیروان زودتر از خط پایان گذشت و موسی محمدی با اسب آی نام بصیر و رامین قهرمانی با اسب مهربد جایگاه دوم و سوم را کسب کردند.
در دور دوم مسابقات اسبهای 3 ساله، ترکمن ، مبتدی و نبرده به مسافت 1000 متر با هم رقابت کردند که صادق ایمری با اسب ساوچی و فیض الله رجال با اسب صحرا گزل باسط و نیمااونق با اسب تهمینه مهربان سوم شد.
رقابت دور سوم میان اسبهای +4 ساله، نژاد دوخون کلاس6 به مسافت 1000 متر برگزار شد که رامین قهرمانی با اسب دل تیا ، موسی محمدی با اسب ریولیزا و موسی محمدی با اسب داز قره بولاغ به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.
در دور چهارم اسبهای +4 ساله، دوخون – کلاس5 به مسافت 1200 متر با یکدیگر رقابت کردند که نور محمد بهادر با اسب زرین بندر ، نیمااونق با اسب جان دی وان و کمال دلیجه عطا با اسب پائولتا مقامهای اول تا سوم را از آن خود کردند.
در دور پنجم اسبهای 3 ساله، دوخون– برنده به مسافت 1200 متر با یکدیگر رقابت کردند که کمال دلیجه عطا با اسب آماش ، نور محمد بهادر با اسب تسلا و آرمین آق آتابای با اسب کارابیگ مقامهای اول تا سوم را از آن خود کردند.
در دور ششم اسبهای +4 ساله، دوخون – کلاس4 به مسافت 1600 متر با یکدیگر رقابت کردند که صادق ایمری با اسب رگنار ، یونس اورکلی با اسب جنتلمن و نور محمد بهادر با اسب امپراطور گری مقامهای اول تا سوم را از آن خود کردند.
صادق ایمری با دو قهرمانی به عنوان چابکسوار برتر معرفی شد.
لیست اسب هایی که به دلایل فنی توسط پزشک میدان از دور رقابتها حذف شدند:
دور اول؛خان بیگلرگز-پری زاد آقسو
دور دوم؛آی خان یزدانی
دور سوم؛نیوالیزا
دور چهارم؛باسکار-ردلاین
دور پنجم؛جان پرنس
دور ششم؛
بر اساس گزارش خبرنگار ترکمن نیوز: در پایان رقابت های امروز مبلغ 2 میلیارد و 157 میلیون ریال جایزه نقدی به صاحبان اسبهای اول تا سوم کورسهای 6گانه تعلق گرفت.
نظر شما چیست ؟