به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن های ایران، نمایندگان وزارت امور خارجه ترکمنستان با «استر کیش لاروش» رئیس دفتر منطقهای یونسکو در «تهران» دیدار کرد.
طرفین مسائل برگزاری نشست کمیته با موضوع «اضافه کردن مراکز فرهنگی جاده ابریشم به فهرست میراث جهانی یونسکو» در ماه نوامبر سال 2018 را مورد بررسی قرار دادند.
ترکمنستان فعالیت پررنگ در بخش آماده سازی ابتکارات برای اضافه کردن مراکز فرهنگی خود به فهرست میراث جهانی یونسکو انجام میدهد.
این کشور قرار است علاوه بر مراکز تاریخی مناطق طبیعی ترکمن را نیز وارد فهرست یونسکو کند.
قبل از این مراکز تاریخی- فرهنگی مانند «مروه باستان»، «کونیا اورگنچ»، «نیسای باستان» و رقص ملی موسوم به «کوشتدپدی» به فهرستهای مختلف یونسکو اضافه شده بودند.
همچنین دولت ترکمنستان در نظر دارد تا اسب آخال تکه و مناطق طبیعی موسوم به «کایتین داگا» و «بدخیز» را در فهرست این سازمان قرار دهد.
نظر شما چیست ؟