به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ پس از افتتاح بیمارستان علوی مراوه تپه، سیدپرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان کشور و سعید نمکی وزیر بهداشت در نشستی با حضور تعدادی از مدیران استانی و شهرستانی شرکت کرده و اقدامات انجام گرفته از طرف نهاد پیشرفت آبادانی در این شهرستان را مورد ارزیابی قرار دادند.
در ابتدای نشست مسئول نهاد پیشرفت آبادانی بنیاد علوی شهرستان مراوه تپه گزارشی از اقدامات انجام گرفته توسط این نهاد را به حاضرین ارائه داد.
محمدرضا فکری با بیان اینکه این نهاد در رشته های مختلف کارهای خوبی انجام داده است، افزود: در حوزه کشاورزی کشت هندوانه آجیلی و آفتابگردان را به گونهای انجام دادهایم که تاکنون سابقه نداشته است.
وی در خصوص دامداری نیز گفت: با وجود ۶۰۰ هزار دام سبک، کارهایی انجام گرفت که باعث چندقلوزایی دام ها شد، همچنین با تبدیل پشمهای این دامها به نمدهای طراحی شده دیگر پشمها دور ریخته نمی شوند و نمدهای تهیه شده نیز به خارج از شهرستان، استان و کشور نیز ارسال میشود.
فکری همچنین در خصوص بسته های مربوط به مادران باردار و سوء تغذیه نیز گفت: با همکاری شبکه بهداشت شهرستان بسته های فوق را توزیع خواهیم کرد.
رئیس بنیاد مستضعفان در جواب محمدرضا فکری در خصوص توزیع بسته ها گفت:
برای کار توزیع بستهها به مادران باردار شبکه ۱۰۰ میلیارد تومان به کمیتهامداد واگذار کردیم و برای این موضوع طبق سرفصل و قرار داد پول زیادی نیز به کمیتهامداد میدهیم، حالا این کار را شما انجام میدهید؟
سیدپرویز فتاح با بیان اینکه هر ماه بیش از 8 میلیارد تومان به کمیته امداد پرداخت میکنیم، خاطرنشان کرد: کمیته امداد طبق اسامی و آدرسی که به آن ها داده ایم باید این کار را به انجام برساند.
در ادامه این نشست خانم دوجی کارشناس سلامت نهاد پیشرفت آبادانی بنیاد علوی شهرستان مراوه تپه در تائید گزارش رئیس این نهاد اعلام کرد: از ۸۵۰ مادر باردار این شهرستان، کمیته امداد به ۱۵۰ مادر از این بسته ها توزیع کرد و برای ۲۷۶ مادر نیز از بنیاد علوی گرفتیم.
فتاح در این خصوص گفت: این افراد هر تعداد که باشند این کار در سطح ملی بر عهده کمیته امداد داده است، من خودم کمیته ای هستم، ما کلی مددکار داریم که برای این کار آموزش دیده اند.
محمدرضا فکری در خصوص مدرسه سازی نیز گفت: در این شهرستان ۳۰ کلاس درس می سازیم که ۱۵ کلاس تا مهر ماه ونهایتا تا آبان ماه آماده خواهند شد.
رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در این خصوص تاکید کرد: اگر حتی بخواهیم دو کلاس هم بسازیم باید خوب، عالی، با سرعت، دقت و کیفیت ساخته شود و نگوئبم که اینجا روستاست.
فتاح افزود: دلسوزی به شهرستان محروم مرزی و برقراری عدالت در توزیع خدمات به روستاییان مانند مراکز کشور و استان باعث جلوگیری از موازی کاری و هدر رفتن زمان کار و سرمایه بنیاد و جلوگیری از هدر رفتن اعتبارات خواهد شد.
نظر شما چیست ؟