امروز : دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

عبدالکریم جاور 6 300x200 - در برابر معضلات و مصائب جامعه و رویدادهای جهان اسلام نباید بی تفاوت باشیمترکمن نیوز: امام جمعه اهل سنت گنبدکاووس گفت: انسان مومن با اخلاقیات و اعمال خیر و صالح برای رضایت ا… متعال کامل می شود و بی تفاوتی وی در برابر معضلات و مصائب جامعه و رویدادهای مهم جوامع اسلامی شایسته نیست.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛  آخوند عبدالکریم جاور در سخنان پیش از نماز عبادی جمعه این هفته 11 بهمن ماه اظهار کرد: چرخه زندگی بسیاری از اقشار جامعه بدلیل تحریم های ظالمانه خارجی، تورم اقتصادی، بیکاری و … به سختی می چرخد. این عوامل به لحاظ روحی و اخلاقی در قشر جوان جامعه تاثیر منفی زیادی داشته تا جایی که برخی از جوانان مان را به اعتیاد کشانده است.

آخوند جاور تصریح کرد: این جوانان ، فرزندان ما و شما هستند که از بدی اوضاع برخی از آنان گرفتار اعتیاد شده اند و نیازمند حمایت اند. این ها ذریه انسان اند و وظیفه پدران، مادران و برزگان جامعه است که آنان را حمایت و اصلاح کنیم.

خطیب جمعه اهل سنت گنبدکاووس با بیان اینکه اسلام دین صلح، برادری و اعمال صالحات است اظهار داشت: اسلام ستیزان، همواره مسلمین را در کشورهای مختلف جهان سرکوب، توهین و تحقیر می کنند و در سال های اخیر در بلاد اسلامی مسلمانان را به عناوین مختلف به جان هم انداخته و برادرکشی راه انداخته اند. در چین مساجد را تخریب و مسلمانان ایغور را در اردوگاه ها نگهداشته و آزار می رسانند. حال نیز از طرح سازش “معامله قرن ” در فلسطین پرده برداشتند.

امام جمعه اهل سنت گنبدکاووس گفت : این طرح بر خلاف خواسته مسلمین و صاحبان اصلی این سرزمین که فلسطینیان هستند می باشد. هدف طراحان تسلط کامل دولت اسرئیل به قدس شریف و توسعه مناطق صهیونیستی و تحکیم جایگاه استکبار در این منطقه می باشد و نه تامین صلح و حل مشکلات آوارگان فلسطینی.

آخوند جاور تصریح کرد : مومنین نباید در برابر تحولات و رویدادهای جهانی و داخلی بی تفاوت باشند و یا مایوس شوند بلکه باید متعهدانه در جهت اصلاح آن برآیند.

وی با بیان اینکه اولین مسلمانی که برده ای را خرید و آزاد کرد حضرت ابوبکر صدیق (رض) بود اظهار داشت: اگر بخواهیم جامعه و انسان ها را از گمراهی نجات بدهیم باید هزینه کنیم و هزینه آن را برای رضایت خداوند بپردازیم.

گزارش از: مصطفی صبوحی

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز