امروز : یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    99992

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    21:59 | ۲۶ مرداد ۱۴۰۰

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

بندرترکمن 1 1 300x176 - خود زنی یا حرکت مافیایی!!!جبار قلیچ نیازی خبرنگار ترکمن نیوز در غرب گلستان درباره اخبار تایید نشده درباره فعل و انفعال انتخاب شهردار جدید بندرترکمن در یادداشت خود چنین نوشت:

طبق شنیده های موثق، شورای ششم شهر بندرترکمن، تنها در دو روز کاری، دوازده نفر را از لیست داوطلبین شهردار شدن خارج کرده است که در میان آنها نام یک گزینه خارج از شهرستان نیز دیده می شود. بر این اساس در لیست باقیمانده نام شهردار سابق سیمین شهر، شهردار سابق کوموش‌تپه و طراج شهرستان سابق بندرترکمن نیز دیده شده است.

شورای شهر بندرترکمن متاسفانه تا بدین مرحله پا جای شورای شهر پنجم این شهر کجا و درباره چگونگی گزینش اسامی از میان داوطلبین هیچ گونه اطلاع رسانی به مردم نکرده و این جریانات ثابت می کند که آنها دارند همه چیز را به صورت پنهانی پیش می برند.

از بین کارمندان شهرداری بندرترکمن، دو نفر به لیست نهایی راه پیدا کرده اند که در آن میان گزینه مورد حمایت شهردار سابق کردکوی و همزمان یک شخص خاص سیاسی در حوزه انتخابیه بیشترین شانس را برای انتخاب شدن دارد.

این حرکت های مافیایی در حالی شکل می گیرد که مردم در آستانه تعطیلات سه روزه واقعه روز عاشورا و گرامیداشت ایام بر طبق رسوم مرسوم قرار داشته و طی دو روز گذشته کمتر شخص و فعال سیاسی به تحولات شورا توجه کرده است.

شورای شهر بندرترکمن باید پاسخگو باشد که چرا از میان خود یک نفر را به عنوان سخنگو معرفی نکرده و گزینش افراد در لیست نهایی بر چه معیاری صورت گرفته است؟

اگر گزینه نهایی شورای ششم بندرترکمن را شخص مورد حمایت شهردار سابق کردکوی بدانیم، چه دلیلی به قرار دادن اسامی شهرداران سابق در لیست پایانی بوده است. البته نباید فراموش شود که دو تن از سه شهردار سابق هم به جریان سیاسی خاص یاد شده مرتبط می باشند.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز