ترکمن نیوز: سیدمحسن طاهری گفت: حضور پرشور اقوام و مذاهب استان گلستان در انتخابات نشان دهند یکدلی و اتحاد آنان است.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ طاهری اظهار کرد: : آرایی که در استان گلستان مورد تحلیل قرار گرفته رای حداکثری اقوام و مذاهب این استان برای رئیسی بوده است.
حجت الاسلام طاهری تصریح کرد: آیت الله رئیسی رئیس جمهور همه مردم ایران است، حتی کسانی که به ایشان رای ندادند و یا به هر دلیلی پای صندوق های رای حضور نیافتند.
وی با معجزه آسا و باشکوه خواندن حماسه حضور مردم خاطرنشان کرد: هیچ کسی تصور نمی کرد در این شرایط سخت اقتصادی، کرونا، تبلیغات سنگین دشمنان انقلاب، هجمه و تخریب های صورت گرفته حدود 50 درصد از واجدین شرایط در انتخابات شرکت کنند.
بیشتر بخوانید:
از ظرفیت اقوام و مذاهب در اداره کشور استفاده شود
سیدمحسن طاهری گفت: آیت الله رئیسی فردی فسادستیز، انقلابی، مومن، مخلص، ولایت مدار، پاکدست، مردمی و ساده زیست بوده و در تمام منصابی که عهده دار بوده به خوبی امتحانش را پس داده است.
وی ادامه داد: ایشان دولتی را تشکیل خواهند داد در حداقل زمان مشکلات کشور و مردم کاهش یافته و اعتماد از دست رفته مردم ترمیم پیدا کند و در 4 سال آینده درصد مشارکت مردم در انتخابات نیز افزایش یابد.
نظر شما چیست ؟