ترکمن نیوز: معاون برنامه ریزی و عمران فرماندار شهرستان مراوه تپه گفت: جذب سرمایه گذار به این شهرستان گامی برای توسعه نوغانداری، توسعه کاشت درخت توت و فضای سبز در شهرستان ، احیاء میراث گذشتگان و ایجاد اشتغال بیشتر میگردد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ عبدالحمید دین اظهار داشت: تحقق بخشی از برنامه اداره میراث فرهنگی این شهرستان در گام اول نقطه امیدی برای نوغانداران سنوات آینده است.
ین در دیدار با هنرمند ابریشم باف روستای قرناوه ، ضمن قدردانی از انجام تحقق بموقع و با کیفیت وی برای تبدیل پیله و تحویل نخ آن به سرمایه گذار خارج ازشهرستان ، گامی است برای ادامه فعالیت سرمایه گذار در سنوات آینده.
وی افزود: تبدیل پیله در شهرستان به نخ، مانع دلال بازی واسطه ها و ارائه تولیدات نوغانداران به قیمت مناسب میگردد.
خانم دردیزاده هنرمند ابریشم باف، ضمن تشکر از حضور معاون برنامه ریزی از کارگاه وی گفت : در سال جاری با کمک مدیریت اداره میراث فرهنگی شهرستان مراوه تپه برای اولین بار متعحد شدم که مقداری پیله را از نوغانداران خریداری نموده و بعد از تبدیل نمودن آن به نخ ابریشم با قیمت مناسب در اختیار سرمایه گذار قرار دهم .
این بانوی هنرمند روستای قرناوه بخش گلیداغ افزود: از انجایی که پارچه های تولید شده ابریشمی این شهرستان مرغوب میباشد سرمایه گذار محترم خواستار تبدیل نخهای فوق به پارچه ابریشمی گشته و درخواست بافت آن نیز شد که این امر باعث اضافه شدن دستمزد بیشتر نیز می شود .
وی همچنین گفت امیدواریم که این حرکت در سنوات اتی نیز ادامه داشته و در سالهای آینده زودتر از زمان برداشت پیله با همکاری اداره میراث و حمایت سرمایه گذار محترم برنامه ریزی نموده و اقدام به خرید آن نمائیم تا ضمن جلوگیری از سود جویی واسطه ها، زمینه ایجاد اشتغال بیشتر نوغانداران و بافندگان این شهرستان باشیم.
خانمدردیزاده گفت : در این روستا درخت تو فراوانی بوده و تعداد نوغانداران نیز بیشتر بود امیدواریم که با درایت و برنامه ریزی مسئولین شهرستان مراوه تپه و گلستان این رشته اصیل و اشتغال زا توسعه یابد.
روستای قرناوه بخش گلیداغ در۴۴ کیلومتری جنوب مرکز شهرستان مراوه قرار داشته، با مرکز استان ۲۰۰ کیلومتر فاصله و دارای ۴۰۰ خانوار و ۱۵۰۰ نفر جمعیت بوده، در این روستا بیش از۳۰۰ نفر بافنده و نوغاندار میباشد.
نظر شما چیست ؟