امروز : یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    92662

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    9:36 | ۱۷ فروردین ۱۴۰۰

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

عضویت در شورای اسلامی روستا - ثبت نام 45 داوطلب عضویت در شورای اسلامی روستا در نخستین روز ثبت نام در شهرستان گنبدکاووسترکمن نیوز:  معاون استاندارو فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت: در نخستین روز ثبت نام از داوطلبان شرکت در انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی روستا در شهرستان 45 نفر ثبت نام نهایی شده اند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛  عبدالقدیر کریمی اظهار کرد: از این تعداد 38 نفر بخش مرکزی و 7 نفر بخش داشلی برون می باشند.

وی تاکید کرد؛ با توجه به روند صعودی شیوع ویروس کرونا در سطح شهرستان، داوطلبین ثبت نام خود را بصورت غیر حضوری انجام دهند همچنین بخشداری های شهرستان نیز هر کدام با ده کاربر آماده ثبت نام از متقاضیان می باشند .

باقری بخشدار مرکزی گنبدکاووس نیز گفت: 38 نفر از این افراد در روستاهای بخش مرکزی ثبت نام کرده اند.

بابایی نژاد بخشدار داشلی برون اعلام کرد: ثبت نام از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۸ در بخشداری انجام می شود که در روز اول 7 نفر نامنویسی کردند.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز