امروز : سه شنبه ۰۴ مهر ۱۴۰۲

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    121842

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    22:45 | ۲۵ تیر ۱۴۰۲

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

والیبال 34 300x200 - تیم ملی والیبال جوانان ایران قهرمان جهان شدترکمن نیوز:  تیم ملی والیبال جوانان ایران با شکست دادن ایتالیا در فینال قهرمانی زیر ۲۱ سال جهان و هشت برد متوالی قهرمان جهان شد و برای دومین بار روی سکوی نخست دنیا ایستاد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛بیست‌ودومین دوره مسابقات والیبال قهرمانی مردان زیر ۲۱ سال جهان که از ۱۶ تیرماه در شهر منامه کشور بحرین آغاز شده بود، امشب با قهرمانی ایران به پایان رسید.

شاگردان غلامرضا مومنی‌مقدم که تا پیش از این مسابقه، هفت برد متوالی به دست آورده بودند، در این دیدار سه بر دو به پیروزی رسیدند تا با اقتدار و هشت برد متوالی قهرمان جهان شوند و جام بیست‌ودوم را بدون شکست به دست آورند.

در ست نخست این بازی، والیبال ایران موفق شد با نتیجه ۲۵ بر ۲۰ به پیروزی برسد. در ست دوم این دیدار، ملی‌پوشان ایران با نتیجه ۲۳ بر ۲۵ بازی را واگذار کردند.

در ست سوم، ایتالیا تیم برتر میدان بود و توانست ۲۵ بر ۲۳ به پیروزی برسد تا ایران در ست شماری ۲ بر ۱ عقب بیفتد.

والیبال ایران دست از تلاش نکشید و در ست چهارم موفق شد با نتیجه قاطع ۲۵ بر ۱۶ به پیروزی برسد تا تکلیف تیم برنده به ست پنجم این دیدار کشیده شود.

در ست پنجم، والیبال ایران با سرویس‌های خوب خود ایتالیا را زمین‌گیر کرد تا بلندقامتان ایران با نتیجه ۱۵ بر ۹ به پیروزی برسند.

تیم والیبال جوانان ایران با شکست ایتالیا علاوه بر کسب مقام قهرمانی این دوره از رقابت‌ها، جایگاه چهارم افتخارآفرینان این رقابت‌ها را نیز با سه مدال شامل دو طلا و یک برنز به دست آورد تا ایتالیا به رتبه پنجم سقوط کند.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز