به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ترکمن های ایران، باشگاه بسکتبال شهرداری گرگان در سال 1348 تاسیس شد و در سال های حضور مستمر و مداوم در سطح اول این رشته در کشور، دو بار در سال های 69 و 71 عنوان نایب قهرمانی و در سال 79 مقام سوم لیگ را به دست آورد.
در دیگر فصل ها، تیم بسکتبال شهرداری به اتکای هواداران پرشور و فراوان خود از عوامل جذابیت مسابقات بوده و گرمای تزریق شده سکوها به داخل زمین، این شهر را به یکی از مراکز اصلی هودارای این رشته در کشور تبدیل کرد.
در فصل جدید لیگ برتر بسکتبال که از دو هفته قبل آغاز شده، تیم شهرداری هدف های بزرگی در سر دارد که یکی از آن ها بالا رفتن از سکوی توزیع مدال این مسابقات است.
تیم های شهرداری تبریز و مهرام تهران، فینالیست های فصل گذشته مسابقات به دلیل مشکلات مالی و بودجه ای از حضور در رقابت های امسال کناره گیری کردند تا فرصت بالانشینی در جدول رده بندی برای تیم پرامید شهرداری گرگان فراهم باشد.
ترکیب بازیکنان بومی و جوان و چند باتجربه از استان های دیگر، این تیم قدیمی را امسال بیشتر از فصل های پیشین برای رسیدن به رده های بالای جدول آماده و مهیا کرده است.
تیم شهردای گرگان در هفته سوم رقابت های لیگ برتر، جمعه این هفته میزبان تیم انتهای جدولی نیروی زمینی تهران است.
سرمربی تیم بسکتبال شهرداری گرگان به آمادگی بازیکنانش برای مسابقه روز جمعه اشاره کرد و گفت: شاکله اصلی تیم تهرانی را بازیکنان سرباز تشکیل می دهند و دوندگی این بازیکنان جوان و انگیزه بالای آنان برای هر تیمی خطرناک است.
حمید کلاسنگیانی اظهار داشت: توجهی به جایگاه تیم ها در جدول رده بندی نداریم و امیدواریم در دیدار مقابل نیروی زمینی با حمایت هواداران به اولین پیروزی خانگی این فصل دست پیدا کنیم.
وی بیان کرد: به جز رهام کبیر، دیگر بازیکنان شهرداری برای حضور در این مسابقه از آمادگی کامل برخوردارند و می توانند ارائه گر یک بازی زیبا همراه با کسب امتیاز کامل باشند.
سرمربی تیم بسکتبال شهرداری گرگان به مراحل جذب بازیکن خارجی این تیم اشاره کرد و گفت: توافق اولیه با هری پتی انجام شده و این بازیکن آمریکایی پس از صدور ویزا به تیم ملحق خواهد شد.
این بازیکن 30 ساله تجربه بازی در لیگ های مجارستان فرانسه، ایتالیا و یونان را دارد.
اولین بازی تیم بسکتبال شهرداری در هفته نخست این رقابت ها به دلیل انصراف تیم دانشگاه آزاد اسلامی لغو شد .
این تیم گرگانی در هفته دوم رقابت ها در مشهد مقابل تیم آویژه صنعت این شهر به برتری رسید.
گردآوری:گروه خبری ترکمن نیوز
منبع:Irna
نظر شما چیست ؟