امروز : سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    57014

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    20:51 | ۱۷ تیر ۱۳۹۸

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

محور بندرترکمن کردکوی 300x187 - تکمیل محور بندرترکمن- کردکوی نیازمند 40 میلیارد تومان اعتبارتورکمن نیوز: مدیرکل راه و شهرسازی گلستان با بیان اینکه تکمیل پروژه چهاربانده کردن محور کردکوی بندرترکمن به ۴۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، گفت: عملیات زیرسازی کل محور تا سطح زیر ساب‌بیس به صورت صد درصد اجرا شده است و در حال اجرای ساب‌بیس و بیس محور هستیم.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛ حسين محبوبي در حاشیه بازدید از محور کردکویبندر ترکمن اظهار کرد: این محور در حال حاضر به طول تقریبی 10 کیلومتر و عرض آسفالت 7.30 متر است.

وی با بیان اینکه دو پروژه راهسازی در غرب و مرکز استان در حال اجرا است، افزود: در صورت اتمام این پروژه‌ها علاوه بر افزایش ایمنی در تردد، از نظر اقتصادی نیز به کاهش هزینه‌ها و مدت زمان سفر و دسترسی آسان به مناطق دیدنی و گردشگری در شمال استان کمک زیادی خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه از سال 89 عملیات تعریض و بهسازی محور و ارتقاء راه فعلی به بزرگراه آغاز شده است، افزود: از تعداد 7 آبرو موجود، 5 آبرو تعریض شد. همچنین پل بزرگ پنج دهانه نیاز آباد در همین محور نیز تکمیل شده است.

وی بیان داشت: در محور کردکوی بندرترکمن از تعداد هفت آب‌رو موجود پنج مورد تعریض و پل بزرگ پنج دهانه نیازآباد نیز تکمیل شده است.

 

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز