به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ آخوند عبدالکریم جاور در سخنان پیش از نماز عبادی جمعه این هفته تصریح کرد: تکنولوژی و ارتباطات حاضر که همواره در حال پیشرفت است، چنانچه توسط کاربران با تدین همراه می شد، اینقدر در دنیا گناه، ظلم و استبداد و جنایت نمی بود. به اعتقادات دینی مردم و پیامبران توهین نمی شد، بلکه برعکس همه روابط و معادلات اجتماعی بر محور آموزه های اخلاقی و انسانی استوار بود.
وی گفت: خداوند قرآن و پیامبر اکرم (ص) را برای هدایت و رحمت بشریت نازل و مبعوث کرد. دینی که چراغ آن با گذشت قرن ها و نسل ها همچنان در قلب انسان های آزاده و مومن روشن است و پیامبری که حتی دشمنان بر صداقت، امانتداری و جایگاه اخلاقی و انسانی دوستی وی تاکید دارند و وی را الگوی کرامات انسانی می دانند.
آخوند جاور افزود: حضرت محمد (ص) در 40 سالگی دعوت مردم به یکتا پرستی را آغاز کرد و طی 23 سال با اخلاق مداری و انسان دوستی مردم را مجذوب خود ساخت و با گذشت قرن ها همچنان در قلوب انسان های صادق و راستین جای دارد و آموزه های ایشان سرلوحه زندگی آنان می باشد.
خطیب جمعه اهل سنت گنبدکاووس اظهار داشت: دنیای امروز دنیای فضای مجازی است. باید سعی کنیم حضورمان در این دنیا آگاهانه باشد تا حق را از باطل تشخیص دهیم و در زندگی حقیقی براساس فرهنگ اسلامی مان از آن بهره ببریم.
آخوند عبدالکریم جاور تصریح کرد: یکی از مسائل مهم در این رابطه موضوع حجاب اسلامی است. متاسفانه امروزه رعایت این امر در میان برخی از بانوان ما کم رنگ شده.
وی در انتهای سخنان خود با اشاره به آغاز تعطیلات مدارس از مردم خواست تا کودکان و نوجوانان را جهت آموزش علوم دینی و مذهبی به مکتب های تابستانی که در مساجد و حوزه های تشکیل شده اند هدایت کنند تا اعتقادات دینی آنان تقویت و احیاء شود.
گزارش از: مصطفی صبوحی
نظر شما چیست ؟