امروز : دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    111429

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    15:51 | ۲۵ خرداد ۱۴۰۱

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

3514790 300x170 - تعمیق هر چه بیشتر روابط کاملاً به نفع هر دو کشور استترکمن نیوز: رهبر معظم انقلاب اسلامی، در دیدار رئیس‌ جمهوری ترکمنستان تعمیق هر چه بیشتر روابط را کاملاً به نفع هر دو کشور دانستند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛  به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، ” حضرت آیت‌الله خامنه‌ای “ رهبرمعظم انقلاب اسلامی (چهارشنبه) در دیدار سردار بردی محمداف رئیس‌ جمهوری ترکمنستان و هیات همراه، گسترش و تعمیق هر چه بیشتر روابط را کاملاً به نفع هر دو کشور دانستند و گفتند: سیاست دولت جمهوری اسلامی ایران، گسترش روابط با کشورهای همسایه است و این سیاستی کاملاً درست است.

ایشان با تأکید بر اینکه لازمه عبور از موانع منوط به عزم و اراده جدی دو کشور برای گسترش روابط است، افزودند: البته روابط دوستانه میان ایران و ترکمنستان مخالفینی در سطح منطقه و بین‌الملل دارد ولی باید بر موانع فائق آمد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کردند: باید کمیسیون همکاری‌های مشترک میان دو کشور به‌صورت جدی فعال باشد و با پیگیری مستمر، توافق‌ها به سرانجام برسند.

در این دیدار که ” سید ابراهیم رئیسی “ رئیس‌ جمهوری ایران نیز حضور داشت، سردار بردی محمداف رئیس‌جمهور ترکمنستان گفت: اولویت دولت ترکمنستان گسترش روابط با همسایگان است و تلاش داریم با توجه به اسناد همکاری که امروز امضاء شد، روابط خوب دو کشور را در حوزه‌های مختلف به‌ویژه گاز، برق و حمل و نقل کالا و همچنین اجرای طرح‌های بزرگ بیش از پیش تحکیم ببخشیم.

رئیس‌ جمهوری ترکمنستان با اشاره به سی‌اُمین سالگرد روابط دو کشور خطاب به رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: از طرف خود و همچنین ملت ترکمنستان از جنابعالی به دلیل حمایت‌های همیشگی از تعمیق روابط ایران و ترکمنستان تشکر و قدردانی می‌کنم.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز