امروز : یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

کوسه غراوی 3 300x184 - تعدد مسئولیت ها کارایی مدیران را کاهش می‌دهد/ مسئولیت ها به مدیران جوان واگذار شوداخبار اجتماعی– ترکمن نیوز-  عضو فراکسیون مستقلین مجلس گفت: یک مدیر با داشتن سمت‌های متعدد نمی‌تواند تحولی در سیستم مدیریتی کشور ایجاد کند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن های ایران،  شهرام کوسه غراوی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر جوانگرایی و استفاده از حضور جوانان در مدیریت‌های کشور بیان کرد: مجلس با تصویب قانون منع به کارگیری بازنشستگان در راستای تحقق استفاده از مدیران جوان گام برداشت. اما در عین حال باید از افرادی که دارای تجربه گران بها هستند به عنوان مشاور در کنار مدیران جوان‌تر استفاده کرد.
نماینده مینودشت در مجلس در ادامه با بیان اینکه «باید با حضور مدیران جوان و با ظرفیت و متخصصین با تجربه به عنوان مشاور شاهد تحول در نهادها و سازمان‌ها باشیم» تصریح کرد: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری داشتن چندین شغل کارایی را به حداقل می‌رساند و مدیران با تمرکز بر یک حوزه می‌توانند با حداکثر کارایی تحولی در سازمان‌ها و مدیریت کشور رقم بزنند.
این عضو فراکسیون مستقلین مجلس خاطرنشان کرد: مسلما یک مدیر با داشتن ۵ یا ۱۰ سمت نمی‌تواند کاری از پیش ببرد باید با حضور جوانان در سمت‌های مختلف به سمت موفقیت گام برداشت. یک مدیر با سمت‌های متعدد نمی‌تواند مسئولیتش را به درستی اجرایی کند.
کوسه غراوی در پایان گفت: مدیران چند سمتی باید خود پیش قدم شده و با کناره گیری از سمت های متعدد فرصت را در اختیار افراد جوان‌تر و با تجربه تر قرار دهند.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز