به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ طاهره جباری توران در دیدار و گفت و گو با محبوبه فدایی معاونت تعاون اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: مهمترین مزیت راهاندازی شرکتهای تعاونی بانوان تجمیع سرمایههای خرد و کوچک و ایجاد اشتغال است و با گسترش این تعاونیها، درآمد و افزایش توان اقتصادی زنان را شاهد خواهیم بود.
جباری توران تصریح کرد: به مرور زمان برخی از تعاونیها کارکرد خود را از دست دادند و در مواجهه با رقبای خود ضعیفتر شدند که تعاونیهای غیرفعال نام گرفتند.
جباری توران افزود: مطالعه عوامل تاثیرگذار بر کارآفرینی زنان به شناسایی محدودیتها، اصلاح مسیر آتی و در نتیجه ارتقای فعالیتهای کارآفرینانه زنان کمک میکند.
وی بیان داشت: رشد و توسعه تعاونیها زمینهساز رشد و توسعه اقتصادی است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان گفت: به منظور جلوگیری از هدر رفت سرمایه اجتماعی اقتصادی ناشی از رکود تعاونیها، بر پیگیری فعالیت مجدد تعدادی از این تعاونیهای غیر فعال تاکید کرد.
جباری توران اظهار کرد: تعاونی روستایی زنان به عنوان یکی از ساختارهای مطلوب جهت جلب مشارکت زنان بوده که دربرگیرنده اهداف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است و به مدد ساختار مردمی خود مشارکت زنان را در فعالیتهای اقتصادی تسهیل نموده و جایگاه ویژهای را برای زنان روستایی تبیین مینماید.
وی افزود: مشارکت زنان در فعالیتهای مختلف در راستای توسعه روستایی، نقش موثری دارد که یکی از راهکارهای مناسب درجهت بکارگیری مشارکت زنان، ایجاد شرکتهای تعاونی روستایی زنان است.
جباری توران همچنین بیان کرد: میتوان گفت مشارکت زنان در عرصههای مختلف اقتصادی، اجتماعی و غیره یکی از شاخصهای تولید کشور محسوب میشود، بر این اساس باید فرصتهایی برای ایجاد مشارکت عادلانه همه اقشار جامعه فراهم نمود و همه از مزایای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و آموزشی بهرهمند گردند.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان تصریح کرد: تعاونیهای زنان علیرغم ظرفیتها و پتانسیلهای بالای خود غالبا با کمبود سرمایه، کارمزد بالای بانکی، مشکلات مدیریتی و عدم آشنایی با شرح وظایف و مسئولیتها مواجه هستند بنابراین با برنامه ریزی درست و همت بانوان باید توانمندیهای این بخش جامعه را بکار گرفت.
نظر شما چیست ؟