به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ محمود نیازی در نشست خبری به مناسبت گرامیداشت هفته ملی مهارت اظهار داشت: اکثر دانش آموختگان بعد از پایان دوره آموزشی و کسب گواهینامه و حضور در بازار کار، تمایل به راه اندازی کسب و کار مستقل برای خود با دریافت تسهیلات بانکی دارند.
وی افزود: اولویت اعطای تسهیلات اشتغال زا با مشاغل خانگی می باشد که اکثر هنرآموزان بعد از فارغ التحصیل شدن به علت نداشتن سرمایه اولیه نمی توانند مستقل باشند و به عنوان شاگرد با واحدهای فنی دیگر همکاری می کنند.
وی افزود: سازمان فنی و حرفه ای برای درصد بالایی از دانش آموختگان دانشگاهی که بیکار هستند، اجرای طرح “نخلستان” ویژه این افراد را با رشتههای تخصصی بدون بازار کار شامل برگزاری مهارت فناوری و آی تی و طرح “کهاد” مخصوص دانشجویان در قالب ۱۸ واحد و ۵۰۰ ساعت آموزش مهارتی مربوط به رشته را در دستور اجرا دارد.
نیازی ادامه داد: در سفر رییس جمهور به گلستان پرداخت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای اشتغال مهارت آموختگان مراکز فنی و حرفهای در استان تصویب شد که در صورت تخصیص مشکل خیلی از این افراد حل خواهد شد.
وی گفت: عملیات ساخت تنها مرکز آموزش فنی و حرفهای زنان در گنبدکاووس با پیش بینی کارگاههای متنوع آموزشی مطابق با نیاز، فضای اداری، نمازخانه و مامورسرا با زیربنای ۲ هزار و ۳۴۷ متر مربع از سال ۹۰ آغاز شد و تاکنون با هزینه ۱۲۵ میلیارد ریال ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
نیازی افزود: از منابع سفر رئیس جمهور به استان گلستان یکصد میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل مرکز آموزش فنی و حرفهای زنان و بروزرسانی تجهیزات آموزشی مرکز فنی و حرفهای مردان این شهرستان اختصاص یافت.
گزارش از: آینا شیرزاد
نظر شما چیست ؟