امروز : چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    49729

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    16:32 | ۰۳ فروردین ۱۳۹۸

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

صحرا ترکمن ترکمن نیوز 300x300 - ترکمن صحرا تنها نیست/مراقب شیطنت ها باشیماجتماعی-ترکمن نیوز-  اساس نیوز نوشت: نوروز 98 یکی از تلخ ترین اعیاد سال های اخیر برای مردم گلستان بود .این تلخی بویژه برای ترکمن های ساکن گلستان مضاعف شده است.

در نتیجه بارش های سیل آسای روزهای آخر اسفند و عجین شدن حجم تجمیع بالای آب با برخی از بی تدبیری های مدیران اجرایی، فضایی از تالم و نگرانی در منطقه ترکمن صحرا بوجود آمده است .

در روند این حادثه تلخ ، علی رغم  نقدهای مشروع و به حقی که نسبت به دستپاچگی های مدیران محلی و استانی مطرح شده است ،همدردی هموطنان ما از مناطق مختلف کشور با ما (ترکمن ها )قابل ستایش است.این همدردی ها ثابت کرده است که به مفهوم واقعی کلمه ترکمن صحرا در سیل تنها نیست.

در کنار این نوعدوستی های  زیبا ، برخی از شیطنت ها نیز در فضای مجازی در جریان است .در این چارچوب برخی از افراد و رسانه های فرصت طلب، تلاش دارند از این حادثه به عنوان فرصتی برای پاشیدن بذر نفاق و چند دستگی ملی استفاده نمایند .

بدیهی است که در این قبیل حوادث برخی از رسانه ها و محافل خاص در راستای اهداف خاص خود بر طبل عناد و چند دستگی در جامعه بکوبند.در این زمینه باید هوشیار باشیم .اینکه برخی از اکانت های فیک با الفاظ زشت، تلاش می کنند این برداشت را به ما القاء کنند که در این حادثه سایر ایرانی ها بی خیال و حتی خوشحال هستند ،یک سناریوی بسیار غیر اخلاقی و بر خلاف واقعیات جاری است.

ترکمن صحرا در این حادثه تنها نیست.مثال روشن این ادعا کمک هایی بود که از نخستین ساعات حادثه از طرف هم استانی های عزیز ما ، روانه شهرهای گنبد و آق قلا شد.گویا برخی چشم دیدن این همدلی ما را ندارند .

باید مراقب این گونه شیطنت ها باشیم .

در دو روز گذشته و همزمان با اوج گیری این بحران به شخصه تماس های زیادی از دوستان شیعه و سنی در مناطق مختلف داشتم .در این میان علما و شخصیت های اجتماعی عزیز کورد در تماس هایی که با ما داشتند، با یادآوری کمک های مردم ترکمن صحرا به زلزله زده های کرمانشاه خاطر نشان کردند که با تشکیل کمیته های مردمی در حال جمع آوری کمک برای مردم سیل زده هستند.باید قدردان این مهربانی ها باشیم.

ما به شدت از بی تدبیری های مدیران اجرایی در روزهای قبل و بعد از شروع حادثه گلایه داریم. اما قدردان محبتهای هموطنان عزیز مان هستیم و اجازه نخواهیم داد افراد خاص با تحریک احساسات قومی و مذهبی ما از این آب گل آلود ماهی بگیرند.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز