امروز : شنبه ۰۸ مهر ۱۴۰۲

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    68901

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    21:22 | ۱۱ بهمن ۱۳۹۸

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

تالاب‌بین‌المللی آجی‌گل 300x201 - تالاب‌بین‌المللی آجی‌گل از زباله پاکسازی شدترکمن نیوز: به مناسبت روز جهانی تالاب‌ها و به همت فعالان و سازمان‌های مردم نهاد حامی محیط زیست، طرح پاکسازی از زباله تالاب بین‌المللی آجی‌گل در بخش مرزی داشلی‌برون شهرستان گنبدکاووس انجام شد.

 به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛  به نقل از ایرنا، این طرح روز جمعه و به مناسبت روز جهانی تالاب‌ها با مشارکت بیش از ۵۰ نفر از دوستداران محیط زیست فعال در سازمان‌های مردم نهاد و برخی از مردم محلی شهر مرزی اینچه‌برون با حضور در تالاب آجی‌گل انجام و زباله‌های رها شده در حاشیه این تالاب جمع‌آوری شد.

رییس اداره محیط زیست دریایی و تالاب‌های اداره کل محیط زیست استان گلستان در حاشیه این برنامه گفت: همه ساله به مناسبت ۱۳ بهمن به عنوان روزجهانی تالاب‌ها، برنامه‌ای با حضور فعالان و گروه‌های حامی محیط زیست برگزار می‌شود که امسال با هدف حضور حداکثری دوستداران محیط زیست و استفاده از روز تعظیل ( جمعه) این برنامه دو روز جلوتر به اجرا گذاشته شد.

وحید خیرآبادی  اظهار کرد: هدف اصلی برنامه ریزی در روز تالاب‌ها، آشنایی هرچه بیشتر و بهتر جوامع محلی، فعالان این عرصه، دانشجویان و مردم با اهمیت تالاب‌ها تا برای حفاظت از این ذخیره‌گاه‌های زیستی بسیج شوند.

وی گفت: براساس شعار سال جاری روز جهانی تالاب‌ها، معیشت جوامع محلی به وجود این مکان‌ها بستگی دارد و زندگی در تالاب‌ها شکوفا خواهد شد که جایگاه این محیط ها به دلیل وجود ۵ تالاب بین المللی در گلستان ویژه است.

خیرآبادی بیان کرد: تالاب‌های آلماگل، آلاگل، آجی‌گل، گمیشان و بخشی از خلیج گرگان که به عنوان تالاب در کنوانسیون رامسر به ثبت رسیده، برای نگهداری مطلوب‌تر نیاز بهتوجه همگان دارد و تنها حفاظت دولتی نمی‌تواند ثمربخش باشد.

رییس اداره محیط زیست دریایی و تالاب‌های اداره کل حفاظت محیط زیست گلستان تصریح کرد: در برنامه امروز، دو بحث کلاس آموزشی برای حاضران با کارکردهای تالاب، پرنده‌نگری در تالاب آلماگل و پاکسازی حاشیه تالاب آجی‌گل از پسماند زباله در دستورکار بود.

وی عنوان کرد: برنامه‌های امروز با حضور جمعی از فعالان دوستدار محیط زیست در قالب سازمان‌های مردم‌نهاد “پیشگامان دکتر بسکی” گنبدکاووس، “اینجا زمین من است” از شهرستان گرگان و یک گروه از شهرستان کردکوی برگزار شده است.

رییس اداره محیط زیست دریایی و تالاب‌های اداره کل محیط زیست گلستان خاطرنشان کرد: برای نگهداری تالاب‌ها از قبیل لایروبی و حفاظت، وزارتخانه‌های مختلف اعتبارات خاص خود را دارند اما سازمان حفاظت محیط زیست در راستای پیگیری برنامه‌های مدیریت زیست محیطی چهار تالاب بین‌المللی آلاگل، آلماگل، آجی گل و گمیشان در یک طرح ۵ ساله، بودجه‌ای سالانه تخصیص داده می شود که در سال جاری مبلغ این بودجه سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است.

برگزاری کلاس آموزشی در مجاورت تالاب آجی‌گل و پرنده نگری از دیگر برنامه هایی بود که همزمان با پاکسازی تالاب آجی‌گل از زباله و پسماند به اجرا درآمد.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز
احسان تولز