به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ هادی حق شناس در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با حضور دکتر منتظری نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد:در ۴ ماه نخست نیز ۳۰ درصد اعتبارات ابلاغ شد که خوشبختانه با تلاش دستگاه های اجرایی اعتبارات تخصیص یافته جذب شده است.
وی افزود: تسهیلات فنی مهندسی نیز با رقم هزار میلیارد تومان برای بخشی از پروژه ها در سال گذشته بود که ضمن مکاتبه با سازمان برنامه بودجه مبنی بر اجرای آنها از منابع دیگر مقرر شددستگاه های اجرایی برای ۶۲ پروژه جدید در خصوص اختصاص تسهیلات با بخش خصوصی همکاری لازم را داشته باشند.
استاندار گلستان تاکید کرد: در بودجه ایران ۱۴۰۰ مبلغ ۳۲ هزار میلیارد تومان برای مشاغل خانگی, مشاغل کشاورزی و صنعتی که امکان اشتغال برای یک یا چند نفر را فراهم کنند در نظر گرفته شده که قرار شد دستگاه های اجرایی با همکاری وزارت خانه های خود پروژه های اولویت دار را مشخص کنند و سهم استان در این اعتبارات مشخص و جذب شود.
-
کد خبر :
99273
- /
-
تاریخ و ساعت :
11:03 | ۱۳ مرداد ۱۴۰۰
- /
- دسته بندی :
-
پ
لینک خبر
نظر شما چیست ؟