به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ سرهنگ علی فر گفت: در راستاي اجرای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال رونق تولید و تشديد مبارزه با قاچاق کالا وارز، پليس آگاهی گنبدکاووس در پي کسب خبری مبنی بر اينکه فردی در شهرستان گنبدکاووس به امر خرید و فروش انواع کودهای شیمیایی فعالیت دارد، موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی تصریح کرد: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی، شناسایی متهم و محل دپوی کودهای شیمیایی با هماهنگی قضائی این محل را مورد بازرسی قرار دادند و در نتیجه موفق شدند، ۷ هزار ۶۵۰ کیلوگرم کود فاقد مجوز و افزون بر آن ۴۲۱ لیتر سموم کشاورزی تاریخ گذشته که جهت عرضه به بازار در آن انبار بود کشف و ضبط کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان گنبدکاووس با درخواست از شهروندان تاکید کرد؛ در صورت مشاهده و یا اطلاع از هر گونه فعالیت توزیع کنندگان و فروشندگان مواد مخدر مراتب را سریعا از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به مرکز فوریت های پلیس اطلاع رسانی نمایند.
گزارش از: آرزو بسیا
نظر شما چیست ؟