امروز : جمعه ۳۱ شهریور ۱۴۰۲

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    117995

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    18:36 | ۲۵ بهمن ۱۴۰۱

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

آزمون پرستاری 300x200 - بیش از ۲ هزار گلستانی از شرایط شرکت در آزمون پرستاری برخوردارندترکمن نیوز:  معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گلستان با تاکید بر ارائه خدمت توسط تمام کادر درمانی مراکز دولتی و خصوصی استان در دوران کرونا، گفت: بیش از ۲ هزار نفر از نیروهای طرحی شرایط شرکت در آزمون پرستاری را دارند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛  محمدعلی حدادی در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران اظهارکرد: طبق آخرین اخبار رسیده مجوز استخدام پرستاران جدید اخذ شده اما اولویت با پرستارانی است که در زمان شیوع کرونا خدمت ارائه دادند.

وی افزود: با توجه به این شرایط بیش از ۲ هزار نفر از نیروهای طرحی گلستان در تمام رشته‌های مرتبط با پزشکی و بهداشت می‌توانند در آزمون استخدامی وزارت بهداشت شرکت کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گلستان از همه نیروهای طرحی فعال در حوزه بهداشت و درمان استان خواست آمادگی شرکت در این آزمون را که احتمالا تا پایان سالجاری برگزار می‌شود، داشته باشند.

سرپرست اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گلستان هم پیش از این اعلام کرده بود: ۴ هزار و ۴۳۰ نفر به عنوان کادر پرستاری شامل ۳ هزار و ۷۸۹ پرستار، ۳۳۰ کارشناس و کاردان هوش‌بری و بیش از ۳۰۰ کارشناس و کاردان اتاق عمل در بیمارستان‌های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گلستان فعالیت دارند.

فرهاد کرد اظهارکرد: از مجموع ۳ هزار و ۷۸۹ پرستار فعال در بیمارستان‌های دولتی گلستان هزار و ۱۵۶ نفر طرحی هستند که ۶۷۷ نفر از آنان تمدید طرح محسوب می‌شوند و امسال هم ۲۱۷ نفر به عنوان پرستاری طرحی جدید جذب شدند.

وی با اشاره به سختی کار پرستاران از جمله در وضعیت‌های شیفتی که حتی در روزهای تعطیل هم برای خدمات رسانی به بیماران در بیمارستان‌ها حضور دارند، افزود: میانگین محاسبه تعداد کادر پرستاری برای تخت بستری در بیمارستان‌های گلستان ۱.۵ است وضعیت قابل قبولی به‌حساب می‌آید.

کرد بیان کرد: در صورت ساماندهی پرستاران که در دوران کرونا تمدید طرح شدند به یک پایداری در بحث نیروی انسانی کادر پرستاری در استان گلستان دست خواهیم یافت که مهمترین نتیجه آن بهبود شرایط برای خدمات رسانی بهتر به بیماران خواهد بود.

 

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز