تورکمن نیوز: استاندار گلستان با بیان اینکه اقدامات ما در مسیر توسعه استان شوق حضور مردم در انتخابات را افزایش می دهد، اظهار کرد: به عنوان مجری انتخابات بی طرف هستیم و از تمام اختیارات خود برای حضور حداکثری مردم در انتخابات استفاده می کنیم.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ هادی حق شناس در دیدار با اعضای مجمع وفاق و توسعه استان تصریح کرد: در استان به دنبال انجام اقدامات زیربنایی هستیم و تلاش داریم از مزیت های منحصر به فرد استان در مسیر توسعه استفاده کنیم.
وی افزود:هیچ استانی در کشور ۳ نوع آب و هوای بیابانی،کوهستانی و معتدل را در کنار هم ندارد اما این مزیت گلستان می تواند در مسیر جذب گردشگران و اشتغال این بخش موثر باشد.
وی یادآور شد: خلیج گرگان ظرفیت منحصر به فردی برای ورزش های آبی است که متاسفانه به دنبال نرسیدن آب به آن در حال خشک شدن است و البته اعلام خطر شده و تلاش داریم علاج بخشی آن را هرچه سریعتر انجام دهیم.
استاندار گلستان گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی دولت باید همکاری لازم را با بخش خصوصی داشته باشیم و مستقیماً برای سرمایه گذارانی که قصد فعالیت اقتصادی و اشتغالزایی در استان داشته باشند، وقت می گذارم.
دکتر حق شناس گلستان را یکی از ۴ استان دارای مزیت مرز دریایی، هوایی و زمینی دانست و خاطر نشان کرد: تلاش داریم با فعال سازی منطقه آزاد اینچه برون و بخش بازرگانی استان و استفاده مناسب از مرز های استان زمینه رونق را فراهم آوریم.
وی با اشاره به تحریم های بین المللی و مشکلات موجود در جامعه، گفت : باید تلاش کنیم اقدامات ما در جامعه امید آفرین باشد و به همین دلیل بیشتر به دنبال افزایش سرانه درآمد مردم استان و تکمیل پروژه هایی همچون سد نرماب و ادامه زهکشی اراضی و لایروبی رودخانه ها هستیم تا بتوانیم مانع خسارات احتمالی در حوادث آتی به استان شویم.
لازم به ذکر است در این دیدار اعضای مجمع وفاق و توسعه دغدغه ها و پیشنهادات خود را پیرامون توسعه استان با دکتر حق شناس درمیان گذاشتند.