به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ علی محمد زنگانه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: پس از ورود لایروب ها و کاتر ساکش ها به خلیج گرگان تصمیم گرفته شد تا پس از حدود نیم قرن محدوده اسلکه بندرترکمن لایروبی شود.
وی گفت: بخش مقدماتی لایروبی اسلکه بندرترکمن برای پهلوگیری سهل تر شناورها انجام شده و تلاش میکنیم تا بهار سال آینده بتوانیم با فراهم کردن زیر ساختهای لازم امکان پهلوگیری اتوبوس دریایی را در نخستین اسکله گردشگری استان فراهم کنیم.
زنگانه به مقوله لایروبی کانالهای خلیج گرگان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر همه مسئولان ارشد و وزارتخانه برای علاج بخشی این اکوسیستم در تلاش هستند.
وی گفت: کار لایروبی از کانال آشور در دست اجرا بوده و کمتر از یکسال بیش از ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که با اتمام آن لایروبی در کانالهای چپاقلی و خزینی هم اجرایی میشود.
زنگانه ادامه داد: برای لایروبی کانال آشور، سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب شده که تاکنون دو هزار میلیارد ریال آن اختصاص داده شده است.
نظر شما چیست ؟