گنبدکاووس-ترکمن نیوز- امام جمعه اهل سنت نگین شهر گفت: انجام اقدامات افراط گرایانه و تکفیری به هیچ وجه مورد قبول اسلام نیست.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ترکمن نیوز، آخوند ابوبکر خوجملی روز دوشنبه درمراسم جشن وحدت اسلامی در گنبدکاووس که با حضور ‘آیتین بستانزی’ یکی از اساتید مطالعات اسلامی دانشگاه آتن یونان برگزار شد، گفت: قرآن حتی اجازه بی احترامی به مقدسات کفار را نیز به ما نمی دهد.
وی افزود: امت اسلام همچون یک پیکر واحد هستند که باید نسبت به هم رافت و مهربانی که از آموزه های اسلام و سیره نبی مکرم اسلام (ص) است، داشته باشند و از هرگونه قوم گرایی و عصبیت که پیامبر (ص) نیز از آن پرهیز می کرد، بشدت پرهیز نمایند.
آخوند خوجملی اضافه کرد: در اسلام، زبان، نژاد و رنگ پوست عامل برتری نیست بلکه آنگونه که در قرآن و سیره نبی مکرم اسلام (ص) آمده، تنها تقوا عامل برتری است بنابراین بر همه امت اسلام لازم است تا پیرو دستورات قرآن و سیره پیامبر (ص) باشند.
وی با اشاره به وجود وحدت و همدلی بین اقوام و مذاهب درایران اسلامی، تصریح کرد: شیعه و سنی باید با احترام متقابل این وحدت و همدلی را حفظ و آن را در برابر توطئه های دشمنان تقویت نمایند زیرا این رویه قطعا مورد رضای خداوند و پیامبر (ص) است.
امام جمعه اهل سنت نگین شهر گلستان خاطرنشان کرد: ایستادگی مقتدرانه رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهوری در برابر دشمنان و زورگویان و دفاع از حقوق ملت و اسلام، به برکت وحدت و یکپارچگی و تبعیت از دستورات قرآن و پیروی از سیره پیامبر (ص) است.
آخوند خوجملی همچنین با تبریک ولادت با سعادت نبی مکرم اسلام (ص)، امام صادق (ع) و هفته وحدت، گفت: امروز ایران اسلامی پرچمدار وحدت و برادری در جهان اسلام است و ثمره آن نیز وجود امنیت، صممیت و برادری در بین اقوام و مذاهب می باشد.
وی افزود: آنچه سبب ایجاد وحدت و صمیمیت بین مذاهب و اقوام می شود، نوع جهان بینی است که نبی مکرم اسلام (ص) بانگاه معرفتی و با رافت و مهربانی خویش، در دل های مردم جاهل آن زمان نفوذ کرد.
آخوند خوجملی، گذشت و عفو را دیگر سیره نبی مکرم اسلام (ص) و از محورهای وحدت در امت اسلامی دانست و گفت: امروز امت اسلامی باید در زندگی فردی و اجتماعی خویش سیره نبی مکرم اسلام (ص) را الگوی خود قرار دهند تا دشمنان نتوانند به ما آسیب بزنند./ایرنا
نظر شما چیست ؟