گنبدکاووس-ترکمن نیوز- کارگاه آشنایی با سامانه تهک طی درخواست غلامعلی نورا مدیر جهاد کشاورزی گنبد کاوس در تاریخ ۱۳/۹/۹۶ در محل دفتر مدیریت این شهرستان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ترکمن نیوز، از روابط عمومی هواشناسی گلستان، کارگاه معرفی سامانه تهک به کلیه کارشناسان ستادی و عملیاتی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گنبد با دعوت غلامعلی نورا مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان و با حضور محمد رضا رحمن نیا معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی، مارامایی معاون جهاد کشاورزی شهرستان گنبد، مسئولین بخشهای مختلف ستادی و دیگر کارشناسان مدیریت این شهرستان در محل دفتر مدیریت جهادکشاورزی برگزار شد.
این کارگاه با هدف جلب مشارکت حداکثری مسئولین و کارشناسان جهاد کشاورزی در راستای ارتقاء سطح کمی و کیفی اجرای سامانه تهک در شهرستان گنبد و خصوصا محورهای شناسایی کاربران، نیازسنجی های محلی،تولید و توزیع محصولات و اخذ بازخوردهای به هنگام و با جزییات بیشتر برگزار شد.
مارامایی معاون جهاد کشاورزی گنبد ضمن خوش آمد گویی به اهمیت اطلاعات هواشناسی در مراحل مختلف عملیات زراعی اشاره نموده و افزود: در حال حاضر کشت کلزا در این شهرستان در حال انجام است و در زمان کاشت محصولات اطلاعات دما و بارش و روند تغییرات آنها بسیار مهم است.
محمد رضا رحمن نیا معاون توسعه و پیش بینی در ادامه جلسه به معرفی سامانه تهک و اهداف آن و همچنین ضرورت اجرای این سامانه در شهرستانهای استان پرداخته و به برگزاری جلسات دیسکاشن شهرستان گنبد که از فصل تابستان روزهای چهارشنبه در محل اداره هواشناسی شهرستان گنبد تشکیل می شود اشاره نموده و خواستار شرکت تمامی کارشناسان از بخشهای مختلف جهاد کشاورزی شهرستان ازجمله زراعت،باغبانی،حفظ نباتات،شیلات امور دام و ترویج در جلسات دیسکاشن شد.
در پایان این کارگاه یک روزه رحمن نیا تحلیل وضعیت جوی آبان ماه و پیش بینی ۱۵ روزه و پیش بینی فصلی را جهت اطلاع حاضرین و بهره برداری لازم ارائه نمود.