ترکمن نیوز: همایش بین المللی تقریب مذاهب توسط دانشگاه امام حسین در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز گرگان برگزار گردید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ترکمن، در این همایش از ۸۵ مقاله ارائه شده، مقاله ۲۵به عنوان مقالات برتر همایش بین المللی تقریب مذاهب در استان گلستان توسط داوران بین المللی مورد پذیرش قرار گرفت که از ۲۵ مقاله پذیرفته شده استان گلستان ۱۰ مقاله مربوط به واحد دانشگاهی شهیدبهشتی فرهنگیان گنبدکاووس می باشد.
این مقالات در غالب نقش گفتگوی بین مذاهب در تحقق تمدن نوین اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب، تقریب مذاهب ؛ آرمان و امیدی دیرینه در ذیل بیانیه گام دوم انقلاب و پلی برای پیشرفت تمدن اسلامی در سایه وحدت و همدلی اجتماعی بوده اند.
لازم به ذکر است که تعداد ۲۰نفر دانشجومعلم و مهارت آموز به سرپرستی دکتر امیر پورشاهرودی عضو هیات علمی در انتشار و نوشتن مقالات فعال بوده اند.
نظر شما چیست ؟