به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن های ایران عبدالقدیر کریمی ظهر امروز در نخستین جلسه کارگروه اشتغال شهرستان گنبدکاووس اظهار داشت: هفتهای یکبار با بانکهای مجری پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغال و هر 2 هفته یکبار جلسهای در خصوص مشکلات پروندههای معرفی شده به بانک در فرمانداری تشکیل، تا مشکل این حوزه هرچه زودتر مرتفع شود.
وی افزود: از همه مدیران دستگاههای اجرایی به ویژه دستگاههای اجرایی اصلی در حوزه اشتغال, انتظار دارم در حوزه اشتغال و کار, رویکرد و اقدام جهادی و مضاعف داشته باشند و من به عنوان نماینده عالی دولت و نماینده مردم, به جد پیگیر این موضوع خواهم بود.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس تصریح کرد: در پروسه ارائه طرح و تشکیل پرونده و معرفی به بانک, نباید تنها سرمایهگذار پیگیر باشد, بلکه مدیر دستگاه اجرایی باید در جریان پیگیری بوده و اگر مشکل خاصی پیش آید, پیگیری کند.
کریمی تاکید کرد: برای تسریع در کار, هر دستگاه اجرایی مرتبط به ویژه دستگاه اجرایی اصلی در حوزه اشتغال, یک کارشناس مرتبط و مطلع خود را برای ارتباط با فرمانداری و مجموعه سرمایهگذار برای رفع مشکلات احتمالی معرفی کند و کمیته ویژهای در این رابطه تشکیل و به صورت روزانه و هفتگی پرونده تسهیلات بانکی را رصد و نظارت خواهد کرد.
وی یادآور شد: برنامه یکساله و 4 ساله فرمانداری ویژه به خصوص در حوزه اشتغال در حال تدوین است که برنامه یکساله آماده و برنامه 4 ساله نیز در شرف آماده شدن است و انتظار داریم مدیران نیز اینگونه برنامهها را برای دستگاه مربوطه خود تدوین کنند.
50 درصد اشتغال کاریابیهای غیر دولتی گلستان در گنبدکاووس محقق شد
رئیس اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی شهرستان گنبدکاووس هم در این جلسه گفت: 27 کاریابی غیردولتی در سطح استان فعالیت دارند و 50 درصد تحقق اشتغال این کاریابیها در سطح استان در گنبدکاووس بوده است.
عبدالحکیم سلاق اظهار داشت: از تعداد 27 کاریابی غیردولتی در سطح استان, 3 کاریابی متعلق به گنبدکاووس است, و تعهد اشتغال این کاریابیها یکهزار نفر جدا از تعهد شهرستان بوده که از این میزان, 871 نفر محقق شده و در مقایسه با تعهد اشتغال استان توسط کاریابیهای غیردولتی که 7 هزار نفر بود, 50 درصد تحقق اشتغال این حوزه در گنبدکاووس انجام شده است.
وی افزود: از محل تبصره 18, 554 میلیارد و 318 میلیون ریال تسهیلات در نظر گرفته شده بود که همه این طرحها در کمیته شهرستانی و استانی مصوب شد و 20 طرح با اعتبار 43 میلیارد تومان و اشتغالزایی 244 نفر برای عقد قرارداد به بانک معرفی شدند.
رئیس اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی شهرستان گنبدکاووس تصریح کرد: در حوزه اعتبارات روستایی و عشایری, 97 طرح با اعتبار 120 میلیارد تومان در شهرستان مشخص شد که در مرحله نهایی, 10 طرح با بیش از 10 میلیارد تومان تسهیلات به بانک معرفی شدند.
سلاق تاکید کرد: در حوزه مشاغل خانگی, 224 طرح با اعتبار بیش از 2 میلیارد و 500 میلیون تومان برای عقد قرارداد به بانک معرفی شدند. بیشترین تعهد اشتغال توسط دستگاههای اجرایی شهرستان مربوط به اداره صنعت, معدن و تجارت بوده که 111 درصد تعهد اشتغال خود را محقق کرده است.
مدیر صندوق کارآفرینی شهرستان گنبدکاووس اظهار داشت: در سال 96 به 224 نفر, مجموعا 82 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد که بودجه ابلاغی ما در این حوزه, 27 میلیارد ریال بود و توانستیم 293 درصد بیشتر از تخصیص اعتبار محقق کنیم.
جانعلی قورچایی افزود: 42 فقره وام ازدواج هر یک به مبلغ 15 میلیون تومان, در مجموع 4 میلیارد و 200 میلیون ریال با بازپرداخت 60 ماهه پرداخت شد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید شهرستان گنبدکاووس تصریح کرد: محوریت ما ” روستای بدون بیکار ” است و پرونده های روستایی از طریق سایت “کارا” و تفاهم نامه ادارات پرداخت میشود که کارمزد وامهای تفاهمنامهای 4 درصد, وام روستایی در بخش مرکزی 6 درصد و تسهیلات روستایی در بخش مرزی 4 درصد است./تسنیم
لینک عضویت در کانال تلگرامی
نظر شما چیست ؟