به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن های ایران، به نقل ایرنا، رضا باقری روز چهارشنبه گفت: نیروهای پلیس راه در این مسیر مستقر شده و اجازه تردد از این مسیر داده نمی شود.
وی افزود: تا زمان باز شدن این مسیر، رهگذران می توانند از مسیرهای جایگزین، همچون راه اصلی گنبد – مینودشت – کلاله تردد خود را انجام دهند.
بخشدار بخش مرکزی گنبدکاووس گفت: بر اساس اطلاعات دریافتی، بارش شدید باران علاوه بر آبگرفتگی معابر دو روستای سپاهی دادگر و و هیوه چی بالا، باعث آبگرفتگی مزارع گندم و کلزا در این دو روستا و نیز روستاهای شهرک بهشتی، سلاق غایب و باغلیمرامه نیز شده است.
وی با بیان اینکه هنوز آمار دقیقی از میزان آبگرفتگی و خسارات وارده ناشی از بارندگی وجود ندارد، گفت: برآورد میزان آبگرفتگی و خسارات احتمالی از ین ناحیه از سوی کارشناسان در حال انجام است.
-
کد خبر :
44533
- /
-
تاریخ و ساعت :
11:22 | ۱۰ بهمن ۱۳۹۷
- /
- دسته بندی :
-
پ
لینک خبر
نظر شما چیست ؟