به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛رامین بابایی پس از شکست سه بر صفر در بازی خانگی در هفته دوم لیگ برتر والیبال در جمع خبرنگاران بیان داشت: بازیکنانش از فرصتهایی این بازی برای کسب برتری مقابل تیم پرمهره هزار آمل به خوبی استفاده نکرده و با تقدیم امتیازات، لیگ را با شکست آغاز کردند.
وی افزود: در دستهای دوم و سوم امتیازها نزدیک بود اما بازیکنان شهرداری گنبدکاووس از فرصتهایی که برای پیروزی در هر یک از این ۲ دست داشتند، استفاده نکردند.
بابایی اضافه کرد: در بازیهای نخست لیگ، استرس و برخی ناهماهنگیها وجود دارد که امیدواریم در بازیهای بعدی با کسب نتایج خوب این باخت خانگی را جبران کنیم.
سرمربی تیم لبنیات هراز آمل هم به خبرنگاران گفت: بازی سختی بود و هر ۲ تیم بازی خوبی به نمایش گذاشتند.
بهروز عطایی افزود: چون بازی هفته نخست ۲ تیم شهرداری گنبدکاووس و هراز آمل در لیگ برتر لغو شده بود شناختی از هم نداشتیم با این حال بازیکنان من با تجربهتر بازی کردند و پیروز شدند./ایرنا
نظر شما چیست ؟