به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ترکمنهای ایرانْ عبدالحکیم سلاق ظهر امروز در جلسه کارگروه اشتغال این شهرستان اظهارداشت: 13 طرح پشتیبان مبلغ 670 میلیون تومان تسهیلات دریافت کردند و برای 593 طرح انفرادی نیز 5 میلیارد و 940 میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.
وی افزود: در حوزه اشتغال فراگیر 13 میلیارد تومان به یک واحد اقتصادی و 6 میلیارد تومان هم برای تکمیل درمانگاه مصلی اختصاص پیدا کرد.
رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی گنبدکاووس بیان داشت: برای 540 طرح بیش از 599 میلیارد ریال تسهیلات پیشبینی شده که از این تعداد بررسی 330 طرح با 40 میلیارد تومان تسهیلات و اشتغالزایی 556 در حال انجام است.
وی گفت: تاکنون هم 20 میلیارد و 500 میلیون تومان از محل تسهیلات اشتغال روستایی به متقاضیان پرداخت شده که زمینه اشتغال 329 نفر را فراهم میکند.
عبدالقدیر کریمی، معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس هم اظهارداشت: نگاه به اشتغال باید هدفمند و در راستای ایجاد فضای کارآفرینی و رونق کسب و کار باشد.
وی با بیان اینکه گنبدکاووس از نظر جذب تسهیلات اشتغالزایی رتبه دوم استان را دارد، گفت: در 2 سال گذشته اقدامات خوبی در حوزه اشتغال و پرداخت تسهیلات در بخشداشلی برون انجام شده است. در این مدت سعی کردیم تا اعتبار تملک دارایی در این بخش افزایش یابد و سرمایهگذاران بخش خصوصی هم برای حضور در این منطقه ترغیب شوند.
گردآوری:گروه خبری ترکمن نیوز
منبع:tasnim
نظر شما چیست ؟