امروز : پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    40007

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    15:40 | ۲۱ آبان ۱۳۹۷

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

eshteghal gonbad 300x209 - ایجاد ۴۰۰۰ شغل تا پایان امسال در گنبدکاووسگنبدکاووس-ترکمن نیوز-  رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی گنبدکاووس گفت: تعهد اشتغال شهرستان تا پایان امسال ۴ هزار و ۱۲ نفر پیش‌بینی شده که تاکنون یک هزار و ۹۴۱ فرصت شغلی جدید معادل ۴۸ درصد تعهدات، محقق شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ترکمن‌های ایرانْ  عبدالحکیم سلاق ظهر امروز در جلسه کارگروه اشتغال این شهرستان اظهارداشت: 13 طرح پشتیبان مبلغ 670 میلیون تومان تسهیلات دریافت کردند و برای 593 طرح انفرادی نیز 5 میلیارد و 940 میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.

وی افزود: در حوزه اشتغال فراگیر 13 میلیارد تومان به یک واحد اقتصادی و 6 میلیارد تومان هم برای تکمیل درمانگاه مصلی اختصاص پیدا کرد.

رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی گنبدکاووس بیان داشت: برای 540 طرح بیش از 599 میلیارد ریال تسهیلات پیش‎بینی شده که از این تعداد بررسی 330 طرح با 40 میلیارد تومان تسهیلات و اشتغالزایی 556 در حال انجام است.

وی گفت: تاکنون هم 20 میلیارد و 500 میلیون تومان از محل تسهیلات اشتغال روستایی به متقاضیان پرداخت شده که زمینه اشتغال 329 نفر را فراهم می‌کند.

عبدالقدیر کریمی، معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس هم اظهارداشت: نگاه به اشتغال باید هدفمند و در راستای ایجاد فضای کارآفرینی و رونق کسب و کار باشد.

وی با بیان اینکه گنبدکاووس از نظر جذب تسهیلات اشتغالزایی رتبه دوم استان را دارد، گفت: در 2 سال گذشته اقدامات خوبی در حوزه اشتغال و پرداخت تسهیلات در بخش‌داشلی برون انجام شده است. در این مدت سعی کردیم تا اعتبار تملک دارایی در این بخش افزایش یابد و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی هم برای حضور در این منطقه ترغیب شوند.

 

گردآوری:گروه خبری ترکمن نیوز

https://turkmensnews.com

منبع:tasnim

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز