به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ علیرضا بیگلری در نشست خبری که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد اظهار کرد: در مراحل اول تنها قادر به انجام ۶۰ مورد آزمایش بودیم اما اکنون در کمتر از دو هفته ۲۰۰۰ مورد آزمایش را در روز میتوانیم انجام دهیم.
این مسئول با بیان اینکه ۵۶ آزمایشگاه در نقاط مختلف کشور راهاندازی شده و افراد مشغول در این آزمایشگاهها، آموزشهای لازم را دیده و وسایل مورد نیاز آنان نیز فراهم شده، به طوری که همانند یک شبکه قوی و منسجم در حال فعالیت است، تصریح کرد: استانهای زنجان، آذربایجان شرقی، فارس و اصفهان یک آزمایش را انجام میدهند که مورد تحسین سازمان بهداشت جهانی قرار گرفته است.
رئیس انستیتو پاستور ایران تصریح کرد: برای افزایش ظرفیت دو الی سه برابری توان آزمایشگاهها برای آزمایش بیشتر در کشور، به کیتهای بیشتری نیاز داریم و کیتهایی که تاکنون دریافت کردهایم بیشتر اهدایی بودند که اجزای آن از کشورهای دیگر خریداری شده است.
بیگلری افزود: با فراخوان داده شده در کشور، بیش از ۵۳ شرکت اعلام آمادگی کردند که از این تعداد تا روز ۲۸ اسفند دو شرکت تاییدیه گرفتند، به طوری که میتوانند تعداد زیادی کیت تشخیص کرونا را در روز تولید کنند.
وی اظهار کرد: در حال حاضر داروی کاملا موثری برای بیماری کرونا وجود ندارد اما خیلی از مبتلایان حتی بدون دارو نیز بهبود یافتهاند. اکنون درمانهای حفاظتی و نگهدارنده در بیمارستانها اجرا میشود و توصیه عوامل بهداشت و درمان، شکستن و کند کردن زنجیره انتقال است تا باعث شود سیستمهای درمانی تاب بیاورند.
رئیس انستیتو پاستور ایران با اشاره به اینکه تعطیلات دو هفتهای نوروز، فرصت طلایی برای مهار کرونا است، ادامه داد: اگر در این فرصت مردم را محدود کنیم که در خانه بمانند، موج انتقال بیماری کرونا رو به پایین خواهیم داشت اما اگر تجمعات و دید و بازدیدها جریان داشته باشد، شیوع بیماری شعلهور شده و نیمه فروردین با افت و خیز بیماری مواجه میشویم و تا پایان اردیبهشت آن را به همراه خواهیم داشت.
نظر شما چیست ؟