امروز : سه شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    77953

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    12:34 | ۰۸ تیر ۱۳۹۹

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

روبه آسمان ترکمن نیوز 220x300 - انتشار "نردبانی رو به آسمان" تالیف "یوسف قوجق" و 6 کتاب از نویسندگان ایرانی در مصرترکمن نیوز: انتشارات «مجتمع الثقافی المصری» به صورت رسمی حق انتشار 9 عنوان «رمان نوجوان امروز» و یک کتاب دیگر کانون را برای ترجمه به زبان عربی و چاپ آن خریداری کرده است.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛به نقل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، به دنبال مذاکره‌های صورت گرفته در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با مدیر این انتشارات تفاهم‌نامه‌ای امضا شد تا حق انتشار کتاب‌های «نردبانی رو به آسمان» نوشته‌ی یوسف قوجق، «شاهزاده خانومی در مترو» اثر محدثه گودرزنیا، «هنگام لاک‌پشت‌ها» از عباس عبدی، «وقتی گنجشکی جیک جیک یاد می‌گیرد» رمان محمدرضا یوسفی، «کتاب کوچک داستان‌نویسی» اثر فریدون عموزاده‌خلیلی، «پیش از بستن چمدان» نوشته‌ی مینو کریم‌زاده، «عشق و رنج و بلوط» از رضا موزونی، «حتی یک دقیقه کافی است» رمان آتوسا صالحی، «غریبه و دریا» از جمال‌الدین اکرمی و «زیبا صدایم کن» اثر فرهاد حسن‌زاده در اختیار این انتشارات قرار بگیرد.

امور بین‌الملل کانون هم‌اینک از امضای قرارداد پایانی واگذاری حق انتشار این آثار خبر داده است.

گفتنی است که این انتشارات پیش‌تر نیز حق نشر مجموعه «‌دوره عمومی فارسی، سطح مقدماتی و کتاب زبان‌آموز» مهدی ضرغامیان از تولیدات کانون زبان ایران را خریداری و این اثر را منتشر کرد.

«مجتمع الثقافی المصری» که یک موسسه‌ فرهنگی در مصر است، با توجه به تعداد رو به افزایش علاقه‌مندان به یادگیری زبان فارسی در این کشور مرکزی را در انتشارات خود راه‌اندازی کرده‌اند که در آن به آموزش و ترجمه کتاب به زبان فارسی و عربی می‌پردازد.

به گفته‌ مدیر این موسسه آشنایی مردم منطقه و کشور مصر با فرهنگ غنی و زبان فارسی از اهداف مهم این پروژه است.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز