ترکمن نیوز: فرمانده انتظامی استان گلستان از اقدام پيش دستانه پليس گنبدكاووس در كشف كلاهبرداري 20 ميلياردي خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ سردار “سعید دادگر” در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، اظهار داشت: در پی اطلاع واصله مبنی بر اینکه فردی با هویت معلوم قصد فروش چند قواره زمین در گنبدکاووس و کلاهبرداری از شهروندان را دارد، مراتب بصورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی آن شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: اقدامات اطلاعاتی و تخصصی پلیس در این راستا آغاز و مشخص شد متهم در مجموع40 قواره زمین به متراژ 8 هزار مترمربع را مدتی قبل به فروش رسانده سپس به اداره ثبت اسناد شهرستان مراجعه و با اعلام مفقودی اسناد زمین های مورد نظر، درخواست صدور سندالمثنی کرده تا مجددا زمین ها را به افراد دیگری بفروشد.
فرمانده انتظامی استان گلستان با بیان اینکه طی بررسی ها مشخص شد اعلام مفقودی اسناد زمین ها کذب بوده و متهم قصد کلاهبرداری داشته است، گفت: پس از هماهنگی با مرجع قضائی، ماموران موفق شدند متهم را حین مراجعه مجدد به اداره ثبت اسناد دستگیر کنند.
این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: متهم پس از مواجهه با مستندات موجود، به عمل مجرمانه خود در خصوص تلاش برای کلاهبرداری از شهروندان اعتراف و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد.
نظر شما چیست ؟