امروز : سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    104077

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    10:55 | ۰۱ آذر ۱۴۰۰

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

1 300x200 - افزایش قابل ملاحظه و 70 درصدی میزان بارش سال زراعی 1400 استان گلستانترکمن نیوز:  مدیر کل هواشناسی استان از افزایش قابل ملاحظه و 70 درصدی میزان بارندگی سال زراعی استان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛ نوربخش داداشی در گفتگو با روابط عمومی گفت: میزان بارش از ابتدای سال زراعی جاری تا اول آذر ماه 74 میلیمتر بوده که این مقدار نسبت به دوره آماری بلند مدت 5 درصد کاهش و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 70 درصد افزایش داشته است.

وی افزود: در آبان 1400 میانگین بارش استان 31.6 میلیمتر بوده که این مقدار نشان می دهد 25 درصد نسبت به متوسط این ماه کاهش بارش رخ داده است و بیشترین میزان بارش در بین شهرهای استان در شهرستان کردکوی 74 میلیمتر و کمترین میزان بارش بمقدار 10.3 میلیمتر در شهر اینچه برون اتفاق افتاده است.

این مقام مسئول در ادامه گفت : در آبان 1400 میانگین دمای استان 12.6 درجه سانتیگراد بوده، بطوریکه 1.9 درجه نسبت به متوسط آبان ماه کاهش داشته است.

داداشی در پایان حداکثر دمای ثبت شده استان در آبان ماه را بمیزان 28.5 درجه سانتیگراد در شهرستان کلاله و حداقل دمای ثبت شده را بمیزان 1.5- درجه سانتیگراد در شهرستان گرگان اعلام نمود.

 

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز