امروز : جمعه ۰۵ بهمن ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

تورکمن نیوز: استقبال از نماینده گلستان که در مسابقات جهانی کاراته سبک گوجوریو در کشور مالزی که موفق به کسب مدال برنز شد امروز پیش از ظهر برگزار گردید.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛  استعداد علیرضا هاشم زاده در سن 16 سالگی توسط احمد صفرخانی از مسئولان تربیت بدنی آموزش و پرورش گنبدکاووس در مدرسه کشف شد و ظرف کمتر از یک سال راهی اردوی تیم ملی جوانان ایران شد.

در نخستین تجربه برون مرزی‌اش برای حضور در مسابقات بین المللی به همراه تیم ملی کاراته جوانان راهی ترکیه شد و در این رقابت‌ها موفق به کسب دو مدال طلای تیمی و انفرادی گردید.

از دیگر افتخارات این کاراته کای گنبدی می توان به: مدال برنز مسابقات بین المللی مالزی، مدال برنز مسابقات گوجوریو جوانان جهان در آفریقای جنوبی و مدال طلای تیمی مسابقات آسیای میانه در ازبکستان اشاره کرد.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز