امروز : دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    118686

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    21:45 | ۲۳ اسفند ۱۴۰۱

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

yashar niazi reporter 300x188 - استاندار: تخصیص زمین بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی گنبدکاووس در مراحل پایانی است+فیلم مصاحبهترکمن نیوز – یاشار نیازی- استاندار گلستان از مراحل پایانی پیگیری زمین برای بیمارستان 400 تختخوابی گنبدکاووس خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛  علی محمد زنگانه  در گفت و گو با خبرنگار ترکمن نیوز اظهار داشت: زمین بیمارستان 400 تختخوابی در مراحل پایانی است و به زودی کلنگ این پروژه که از مطالبات به حق مردم در شرق گلستان است بر زمین می خورد.

وی افزود: مانعی برای تخصیص زمین بیمارستان وجود ندارد و از طرف فتاح رئیس بنیاد مستضعفان نیز دستور صریح برای زمین بیمارستان صادر شده است.

 

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز