اخبار گنبد کاووس – ترکمن نیوز – نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امروز سوارکاری علاوه بر ورزش به یک صنعت تبدیل شوده است، گفت: سوارکاری و اسب ترکمن میتواند محور توسعه گنبدکاووس باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار ترکمن، به نقل از خبرگزاری فارس از گنبدکاووس، قرهجه طیار صبح امروز در جریان بازدید از باشگاه پرورش اسب پایدار در روستای قره محمدتپه شهرستان گنبدکاووس با اشاره به اینکه ورزش به عنوان یکی از مهمترین عوامل سلامت جسم و روح در جامعه همواره مورد توجه ماست، اظهار کرد: اگر ورزش در هر جامعهای به صورت جدی دنبال شود قطعا در رشد و توسعه اجتماعی و البته نشاط و تعالی آن جامعه نقش بسیار مهمی را ایفا خواهد کرد.
وی با بیان اینکه امروز سوارکاری در گنبدکاووس علاوه بر اینکه به عنوان یک ورزش در توسعه شهرستان نقش ایفا میکند به عنوان یک صنعت شناخته میشود، افزود: اگر بتوانیم با نگاهی درست به این رشته ورزشی بنگریم قطعا خواهیم توانست نقش بسیار خوبی را در حوزه رشد شهرستان به ویژه مردم محروم و تلاشگر روستاها رقم بزنیم.
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه سیاست کلی دولت بر تثبیت مردم در روستاهاست، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه جمعیت روستایی شهرستان گنبدکاووس نسبت به جمعیت شهری آن بسیار بیشتر است انتظار داریم مسوولان توجه بیشتری به روستاهای گنبدکاووس داشته باشند.
طیار بر لزوم الحاق بافت در روستاهای شهرستان گنبدکاووس تاکید کرد و گفت: با تلاش کارشناسان و مسوولان شهرستان گنبدکاووس تا پایان سال جاری 74 روستا در سطح شهرستان از طرح هادی که نمایانگر افق 10 ساله این روستاها خواهد بود بهرهمند میشوند و برخی از آنها که طرحهای هادی جدیدی نیاز دارند بازنگری خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه اجرای طرح هادی میتواند از هجرت مردم روستا به شهرها جلوگیری کرد، ادامه داد: بازنگری طرحهای هادی روستایی تنها 10 میلیون تومان هزینه دارد ولی میتواند از مهاجرت بسیاری از افراد و ایجاد هزینههای غیرضرور برای شهرستان به مبالغ بسیار بالا جلوگیری کند.
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در توسعه آتی شهرستان باید به روستاهای اقماری نزدیک شهر گنبدکاووس توجه ویژه شود، تصریح کرد: بسیاری از مردم روستاها در سالهای گذشته اراضی خریداری کردند که تناسب طول و عرض ندارد و یا از لحاظ تفکیکی برابر قوانین استاندارد انجام نشده است که نیازمند بررسی و اصلاح از سوی مسوولان است.
طیار با تاکید بر اینکه مردم گنبدکاووس اعم از شیعه و سنی با وفاق کامل و وحدت مثالزدنی در کنار هم زندگی میکنند، اضافه کرد: اما آن توجهی که از سوی مسوولان استانی و ملی نسبت به گنبدکاووس باید انجام شود صورت نگرفته و متاسفانه اعتبارات شهرستان با توجه به محرومیت روستاهای گنبدکاووس اصلا مناسب و مطلوب حجم نیاز ما نیست.
گفتنی است گنبدکاووس با جمعیتی بالغ بر 380 هزار نفر یکی از شهرستانهای بزرگ کشور و دارای دو بخش داشلیبرون و مرکزی است که بخش مرکزی به عنوان بزرگترین و پر تراکمترین بخش کشور و بخش داشلیبرون به عنوان پهناورترین بخش استان گلستان مطرح است.
نظر شما چیست ؟