امروز : پنجشنبه ۳۰ اسفند ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

خورشید - از ساعت ۹ تا ۱۵ در برابر تابش خورشید نباشیدترکمن نیوز:  یک متخصص پوست و مو با بیان اینکه اشعه UV اثرات زیان‌باری برای پوست دارد؛ گفت: اگر ضرورتی وجود ندارد در ساعات اوج تابش خورشید حدوداً ساعت ۹ صبح تا ۱۵ عصر از منزل خارج نشوند.

به گزارش ایسنا،  دکتر علیرضا زین الدینی در خصوص مضرات استفاده از سولار برای بدن، گفت: استفاده از این دستگاه برای پوست به شدت مضر است و در طولانی مدت موجب سرطان پوست می‌شود.

این متخصص پوست و مو خاطرنشان کرد: اشعه یو وی آثار زیان باری برای پوست دارد و استفاده از کرم ضدآفتاب به شدت توصیه می‌شود.

وی در خصوص اهمیت استفاده از کرم ضد آفتاب با بیان اینکه از نظر علمی افراد پس از چهار ماهگی باید از ضد آفتاب استفاده کنند؛ گفت: یک لایه نازک از کرم ضدافتاب باید بر روی نواحی آفتاب خور بدن از قبیل صورت، پشت دست و گردن استفاده شود.

زین الدینی افزود: حفاظت فیزیکی مثل کلاه، عینک و لباس‌های آستین بلند برای پوشش بدن نیز موثر است، اما در نواحی که در معرض آفتاب هستند حتما باید ضد آفتاب استفاده شود.

وی گفت: برای افرادی که در معرض آفتاب شنا می‌کنند نیاز است تحت پوشش با ضد آفتاب باشند. ماندگاری کرم‌های ضد آفتاب بر اساس برند آن‌ها متفاوت است، اما به طور متوسط ۲ الی ۳ ساعت است که باید تمدید شود. با توجه به تفاوت پوست افراد با یکدیگر، هر فرد برای انتخاب کرم ضدآفتاب مناسب پوست خود حتما باید به پزشک متخصص پوست مراجعه کند.

این متخصص پوست و مو در پایان خاطرنشان کرد: اگر ضرورتی وجود ندارد در ساعات اوج تابش خورشید حدودا ساعت ۹ صبح تا ۱۵ عصر از منزل خارج نشوند.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :
برچسب ها :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز