به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ترکمن، به نقل از سفارت ازبکستان، همانطور که در این جلسه بیان شد، اقدامات قرنطینه بر میزان تولید و خدمات و همچنین تعداد بیکاران تأثیر گذاشته است. درآمدهای مالیاتی در برخی مناطق 30 الی 40 درصد و در برخی از مناطق و شهرها – بیش از 50 درصد کاهش یافته است.
دولت اقدامات لازم را برای رفع این چالش انجام می دهد. بخصوص، تعدادی از خانواده های دارای فرزندانی که حق دریافت مزایا و کمک های مالی را دارند افزایش یافته است. شرایط پرداخت وام خانواده 3.26 تیرلیون صوم افزایش یافت. 141.8 هزار شهروند با هزینه صندوق “ترویج اشتغال و کارهای عمرانی” کسب و کاری را ایجاد کردند.
با این حال، تغییر این محیط نیاز به اقدامات بیشتری دارد. کارفرمایان و کشاورزان باید به خانواده های کم درآمد کمک کنند که کارهای روزمره را در حیاط خانه خود انجام دهند، زمین هایی را برای تولید مجدد محصولات زراعی اختصاص دهند و کارهای خانگی را ارتقا دهند. به این اشخاص برای پرداخت مالیات یا وام خود زمان بیشتر و یا پرداخت به صورت اقصاطی اختصاص داده می شود.
رئیس جمهور ازبکستان در مورد امکان ایجاد 14 هزار شغل جدید از طریق ایجاد مجموعه های کشاورزی و گلخانه های خانگی صحبت نمود. رئیس جمهور دستور داد تا 110 هزار نفر تحت اشتغال فصلی قرار بگیرند. 167 هزار نفر – اشتغال جامعه. 52 هزار شغل دیگر با ایجاد باغ ها و تاکستان ها، 785 هزار در صنعت ابریشم و 75 هزار نفر در پروژه های عمرانی و زیرساختی ایجاد شده است.
صنایع خدماتی نیز در دستور کار قرار گرفت. 13 هزار مشاغل در حوزه کافی شاپ و رستوران ها، 45 هزار نفر در حوزه تجارت، 19 هزار سرویس، 7 هزار نفر در بخش حمل و نقل یا کار خود را به حالت تعلیق درآورده و یا سود خود را از دست داده اند.
مشاغل آزاد نیز پشتیبانی خواهند شد. در حال حاضر، افراد مجاز به انجام 24 نوع شغل در برابر 85 نوع شغل در شرکت های خصوصی هستند. رئیس جمهور دستور داد تا لیست افراد مجاز را گسترش داده و سیستم ثبت نام را برای مشاغل آزاد معرفی نمایند.
در حال حاضر، حوزه صنایع دستی بیش از 25 هزار شغل ایجاد می کند و این تعداد به 80 هزار نفر نیز افزایش می یابد که شامل اساتید هم می شوند. در طول این رویداد، شوکت میرضیایف دستور داد که دوره های یادگیری صنایع دستی از راه دور را برای جوانان و زنان ترتیب دهند. انجمن “هنرمند”، وزارت سرمایه گذاری و تجارت خارجی مسئولیت ایجاد بستر آنلاین را برای کمک به فروش صنایع دستی در خارج از کشور بر عهده دارند.
تعداد زیادی از مردم در ازبکستان از طریق اینترنت خدمات طراحی، ترجمه، برنامه نویسی، بازاریابی، تدریس و سایر خدمات را ارائه می دهند. این متخصصان برای بازگشایی حساب بانکی و دریافت و پرداخت با مشکلاتی روبرو هستند. مسئولان وظیفه دارند جوانان را ترغیب کنند تا از طریق خلاقیت در اینترنت سود کسب کنند، مزایایی را برای آنها فراهم کنند و سیستم های محبوب پرداخت خارجی را معرفی کنند.
-
کد خبر :
74108
- /
-
تاریخ و ساعت :
17:15 | ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۹
- /
- دسته بندی :
-
پ
لینک خبر
نظر شما چیست ؟