امروز : چهارشنبه ۰۵ مهر ۱۴۰۲

|

دمای هوای شهر

  • کد خبر :

    71834

  • /
  • تاریخ و ساعت :

    19:11 | ۰۳ فروردین ۱۳۹۹

  • /
  • دسته بندی :

  • پ

کرونا گلستان 6 300x176 - احتمال افزایش بیماران کرونایی گلستان در اواسط فروردینترکمن نیوز:  قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: احتمال می دهم بین دهم تا پانزدهم فروردین دوباره پیک دیگری از شیوع بیماری داشته باشیم.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛    محمدجواد کبیر گفت: اکنون روند مراجعه به مراکز درمانی سیر کاهنده یافته است، اما احتمال می‌دهیم بین دهم تا پانزدهم فروردین دوباره پیک دیگری از شیوع بیماری داشته باشیم.

وی افزود: در سه روز آخر اسفند به سبب مسافرت‌ها و شلوغی بازار‌ها احتمال دارد در نیمه فروردین با افزایش شمار بیماران مواجه شویم.

کبیر هم چنین از کنترل ورودی و خروجی‌های گلستان خبر داد و گفت: با تاکید استاندار گلستان از ورود خودرو‌ها با پلاک غیر گلستان جلوگیری می‌شود.

وی ادامه داد: مسافرانی که قصد خروج از گلستان را دارند اگر دارای تب باشند به مراکز بهداشتی ارجاع داده می‌شوند واجازه خروج از استان را ندارند.

کبیر از مردم نیز خواست برای کنترل کرونا تا نیمه فروردین در خانه‌ها بمانند.

بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان از ابتدای اسفند تاکنون ۳هزار و ۹۱۰ نفر بیمار مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند که از این تعداد سه هزار و ۱۵۲ بیمار کرونایی پس از بهبود از بیمارستان‌های استان مرخص شدند و ۶۴۳ نفر همچنان در مراکز درمانی استان بستری هستند.

همچنین تا امروز نتیجه آزمایش ۹۸۹ بیمار مشکوک به کرونا در استان اعلام شده که از این تعداد، ۳۹۱ مورد مثبت و ۵۹۸ مورد منفی بوده است. تا امروز متاسفانه ۱۱۵ گلستانی مبتلای قطعی به کووید۱۹ نیز جان خود را از دست دادند.

 

گردآوری: گروه خبری ترکمن نیوز
https://turkmensnews.com
منبع:باشگاه خبرنگاران

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز