اخبار ترکمن – یاشار نیازی – رئیس اتحادیه عکاسان و فتوکپی داران گنبدکاووس گفت: آموزش و یادگیری رشته عکاسی و فیلمبرداری یکی از بهترین شیوه های کارآفرینی در مسیر اشتغال جوانان شهرستان است.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ علی سلامی مقدم در حاشیه افتتاحیه آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رشته عکاسی و فیلمبرداری در گنبدکاووس اظهار داشت: با توجه به اینکه رشته عکاسی و فیلمبرداری در بخش بانوان نیز علاقمندان زیادی دارد افتتاح آموزشگاه دید نو بسیار حائز اهمیت است و برای هنرجویان شرق گلستان می تواند نقطه عطفی باشد.
وی در ادامه تاکید کرد: با توجه به اینکه به کارهای عکاسی و فیلمبرداری در شهرهای همجوار و همچنین سایر نقاط کشور اشرافیت دارم، بدون اغراق میگویم «همکاران رشته های هنرهای تجسمی در گنبدکاووس در لول بسیار بالایی فعالیت دارند.
سلامی مقدم خاطرنشان کرد: در شهرستان گنبدکاووس 120 همکار عکاس و فیمبردار داریم که با مجوز رسمی اتحادیه در حال فعالیت هستند و برای ساماندهی همکاران کارت عضویت صادر کردیم.
گفتنی است: مراسم افتتاحیه آموزشگاه فنی و حرفهای آزاد عکاسی و فیلمبرداری «دید نو» با حضور: یحیی عباسی، رئیس شورای اسلامی شهر گنبدکاووس، حاج امان یلمه معاون آموزش، پژوهش و برنامهریزی اداره کل فنی و حرفهای گلستان، محمود نیازی رئیس آموزش و فنی حرفهای شهرستان گنبدکاووس، مریم آق آتابای رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گنبدکاووس، رضا شجاعی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و تنی چند از مسئولین شهرستانی برگزار شد.
نظر شما چیست ؟