به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ در نخسین روز از مسابقات دور برگشت والیبال دسته یک بانوان کشور، تیم سریک گنبد توانست شهرداری ارومیه را با نتیجه سه بر صفر شکست دهد.
در این دیدار که در سالن الغدیر ارومیه برگزار شد، گنبدی ها توانستند ست های اول، دوم و سوم را با نتایج ۲۵ بر ۱۵، ۲۵ بر ۱۸ و ۲۵ بر ۲۲ به نفع خود به پایان برسانند.
تیم سریک گنبدکاووس که هدایت آن را سحر عفیفه و زهرا شوشتری بر عهده دارند، در دور برگشت این مسابقات صدر نشین گروه F بوده اند و در نخستین روز مسابقات دور رفت لیگ دسته یک، با شکست شهرداری ارومیه شروع خوبی را رقم زدند.
سریکی ها فردا در دومین دیدار به مصاف چادر ملو اردکان خواهند رفت.
پس از برتری بانوان سریک گنبد در برابر شهرداری ارومیه در روز نخست از دور برگشت لیگ دسته یک بانوان کشور جهت حمایت از بازیکنان، پاداش پیروزی توسط مادر سردار آزمون به بازیکنان و کادر فنی تیم سریک اهدا شد.
نظر شما چیست ؟