امروز : سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳

|

دمای هوای شهر

ازدواج آسان 300x169 - آغاز زندگی مشترک 60 عروس و داماد جوان با همت «خیریه سعادت مهر» در تورکمنصحراترکمن نیوز – یاشار نیازی – چهارمین جشنواره ازدواج به همت خیریه «سعادت مهر» در شهرستان گنبدکاووس برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛   پیغمبرقلی سعادت نژاد خیر و نیکوکار گنبدی در گفت و گو با خبرنگار ترکمن نیوز گفت: در ادوار گذشته آرزو داشتم مراسم جشن ازدواج 180 زوج را برگزار کنم و امیدوارم یک روز این سعادت نصیبم شود.

وی افزود: جشن بزرگ ازدواج یکی از دغدغه‌های چندین ساله من بود که بالاخره امسال برای عملی کردن نیت و آرزوی دیرین خودم قسمت شد.

سعادت نژاد تاکید کرد: با توجه به اینکه موضوع برگزاری جشن ازدواج ۶۰ عروس و داماد جوان از روستاهای مختلف تورکمنصحرا مطرح بود با بزرگان و یاش اولی‌ها همچنین با ائمه جماعات نشست‌ها و جلسات متمادی داشتیم.

این خیر گرانقدر در ادامه سخنانش افزود: با امید به خدا و با یاری خانواده و دوستانم قصد داریم مراسم ازدواج 30 زوج جوان را در قالب جشنواره به تاریخ 27 مهرماه 1403 در منطقه زیبا و دشت 30 کیلومتری گنبدکاووس در بخش داشلی برون در مجموعه کشاورزی و گردشگری سعادت برگزار کنیم.

ازدواج ۶۰ عروس و داماد 300x169 - آغاز زندگی مشترک 60 عروس و داماد جوان با همت «خیریه سعادت مهر» در تورکمنصحرا

سعادت نژاد تصریح کرد: هفته‌هاست با کمیته‌بندی در حال برنامه‌ریزی برای مراسم ازدواجی بزرگ هستیم که قرار است در ضیافت عروسی یک روزه (از ساعت ۹ صبح الی ۱۴ عصر) حداقل ۱۰ هزار نفر را میزبانی کند.

مدیر خیریه «سعادت مهر» تاکید کرد: تمام لباس داماد و عروس جوان به عهده موسسه است و همچنین هزینه روز عروسی و مهریه نیز از طریق موسسه سعادت مهر تامین می‌شود.

گفتنی است: این جشنواره ازدواج (موسسه سعادت مهر) با هماهنگی برخی ادارات چون میراث فرهنگی و گردشگری گنبدکاووس و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و همکاری نیروهای مسلح (انتظامی و ارتش) همچنین نظارت فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس و با حضور نمایندگان مجلس شهرستان‌های استان گلستان و همچنین حضور تنی چند از مسئولین استانی و کشوری برگزار می‌شود.

آغاز زندگی 8 زوج ترکمن با برگزاری آداب و رسوم سنتی+گزارش تصویری

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری :

در تلگرام

کانال ما را دنبال کنید

در اینستاگرام

صفحه ما را دنبال کنید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما چیست ؟

* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
* انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.

*

*
*

بالا
ترکمن نیوز