یادداشت-ترکمن نیوز- قبلاً هر موقع در مورد مسائل سیاسی بحث می شد هیچ گوش شنوایی در میان مردم عادی پیدا نمی شد. مردم از کنار آن بی تفاوت می گذشتند ومشغول کار خودشان بودند. نمی دانستند فرق سیاست خوب و بد چیست. حالا با چیرگی سیاست تندروها در دو طرف ایران و امریکا وتقابل تندروها با قوانین و مقررات مهم جهانی تاثیر این سیاست بر زندگی مردم بسیار محسوس بوده وداد آنها را درآورده است. هر جا حضور یابی سئوال از وضعیت تورم و بیکاری و رکود و تعطیلی کارهاست واینکه تا کجا ادامه خواهد یافت و آینده چگونه خواهد شد، می باشد.
سیاست بد یعنی مشکلات مردم را روز به روز بیشتر و آینده را تیره می کند. صحبت از مقاومت و پایداری می شود اما گفته نمی شود این مقاومت و پایداری و تحمل رنج و سختی برای چه هدف مهمی است؟ در زمان جنگ تحمیلی یک هدف مشخص وجود داشت و آن پیروزی بر دشمن و حفظ آب و خاک و تمامیت ارضی و وحدت و یک پارچگی کشور بود. حالا چه هدف مقدسی است که ملت متحمل رنج سختی شوند؟ به غیرازشعارهای تند و پوچ و احساسی تندروها که در چند انتخابات مهم جواب نه از مردم گرفته بودند.
تازه این اول کار است اگر این سیاست مخرب ومقابله با قوانین بین المللی و دشمنی های ساختگی و غیر ضروری ادامه یابد پایان سال آینده مشکلات ما از اینهم بیشتر و بیشتر خواهد شد و مردم تحت فشار معیشتی بیشتری قرار خواهند گرفت. تازه عاملین این مشکلات کسانی را مقصر می دانند که مسبب و مروج این سیاستها نبوده اند و با سر دادن شعارهای صلح جویانه و مذاکره و تعامل با جامعه ی جهانی رای مردم را به دست آورده ودراریکه ی قدرت قرار گرفته بودند. حالا این صرف نظر ازبعضی از ضعفهای مدیران دولتی و برخی ناکامیها و رانتخواریها و فسادهای دولتی است.
اما اینها با قرار گرفتن در نهادهای انتصابی مصوبات دولت و مجلس را تایید نکرده و مسئولیت نتایج اعمال خود را هم نمی پذیرند. کارشان شده است کار شکنی و بحران آفرینی و ایراد گرفتن از دیگران. حالا که ظریف وزیر امور خارجه استعفا داده است بهتر است روحانی رئیس جمهور هم استعفا دهد و حکومت کامل دست اینها بیفتد تا بهانه ای برای حل مشکلات نداشته باشند. اینها یک بار در زمان احمدی نژاد با شعارحکومت یکدست و یکپارچه بهترمی شود مشکلات مردم را حل کرد تمامی حاکمیت را بدست گرفته بودند.
و در نهایت با برباد دادن حدود هشت صد میلیارد دلار پول با ارزش رشد اقتصادی منفی شش و نیم درصد را تحویل مردم دادند. بعد هم طوری صحبت می کردند که انگار حکومت در دست طاغوت بوده اینها فقط نظاره گر صحنه بودند. این بارهم بهتراز این نخواهد شد و با انشعابی جدید تقصیرها را به گردن مخالفان انداخته از زیر بار مسئولیت شانه خالی خواهند کرد و ملت را با گرفتاریهای جدید تنها خواهند گذاشت. این سیاست آزمون و خطا در طول چهل سال گذشته بارها تکرار شده و چیز جدیدی نیست.اما این بار ضررش از قبل بیشتر خواهد بود. خدا کند لااقل برای مردم یک جنگ ناخواسته ای دیگری رقم نزنند.
نوشته:امان محمد خوجملی
نظر شما چیست ؟