حوادث- ترکمن نیوز- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان از وقوع آتش سوزی در میانکاله از شب گذشته خبرداد و گفت: با تلاش چند ساعاته نیروهای مختلف آتش ساعت 6 صبح امروز مهار شد.
به گزارش پایگاه خبری وتحلیلی ترکمن های ایران، ابوطالب قزلسفلو اظهار کرد: شب گذشته حریقی بعد از کانال خوزینی در منطقه میانکاله در حوزه استان مازندران به وقوع پیوست.
وی افزود: نیروهای محیط زیست و منابع طبیعی شهرستان های بندرگز، گمیشان و بندر ترکمن نیز برای کمک به اطفاء حریق به منطقه اعزام شدند.
قزلسفلو تصریح کرد: وزش باد کار انتقال ماشین اطفاء حریق از طریق خلیج گرگان به میانکاله را سخت کرده بود اما پس از تلاش زیاد این کار صورت گرفت.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان اظهار کرد: خوشبختانه با تلاش نیروهای استان مازندران و گلستان حریق حدود ساعت 6 صبح مهار و اطفاء شد. در این آتش سوزی با اقدامات به موقع حریق از کانال خوزینی به محدوده استان گلستان سرایت نکرد.
نظر شما چیست ؟