تورکمن نیوز- ورزشی: هفته سوم مسابقات اسبدوانی کورس بهاره کشور در مجموعه سوارکاری شهرستان بندرترکمن برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تورکمن نیوز، این هفته از رقابت ها با شرکت 72 چابکسوار در 8 دور در مسافت 1000 متری در مجموعه سوارکاری شهرستان بندرترکمن استان گلستان برگزار شد.
در پایان این هفته از رقابتها یاسر جرجانی با اسب نیلوفرعقیل، کمال صالح پور با اسب قره گوز، کمال دالیجه عطا با اسب النترا، بنیامین جرجانی با اسب های آرزوبالام و اورتیناز، محمد خوجملی با دفل خان، ناصر قزل با ماتیکان، عیدمحمد غراوی با اسب پاراکس زودتر از دیگر چابکسواران به خط پایان رسیدند.
در پایان این رقابتها بیش از 582 میلیون و 750 هزار ریال جایزه نقدی به صاحبان اسبهای برتر جایزه اهدا شد.
همچنین در پایان این هفته از مسابقات، به اسبهای پیروز نیز 2 تن و 580 کیلوگرم خوراک داده شد.
در فصول مختلف مسابقات سوارکاری در پیستهای سوارکاری شهرستانهای آق قلا، بندرترکمن و گنبدکاووس در استان گلستان برگزار میشود.
منبع: خبرگزاری فارس
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند.
نظرات منتشر شده مخاطبین به منزله تایید یا رد آن توسط تورکمننیوز نیست و تنها در جهت رعایت حقوق نظر دهندگان انتشار مییابد.