تورکمن نیوز- ترکمنستان: 10 نفر از هموطنان زندانی در ترکمنستان از جمله چهار سرنشین یک قایق ماهیگیری که قبلاً توسط نیروهای مرزبانی این کشور دستگیر شده بودند، آزاد شده و به کشور مراجعت کردند.
تورکمن نیوز به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، همزمان با برگزاری یازدهمین کمیسیون کنسولی مشترک فی مابین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکمنستان در عشق آباد، 10 نفر از هموطنان زندانی در آن کشور از جمله چهار سرنشین یک قایق ماهیگیری که قبلاً توسط نیروهای مرزبانی ترکمنستان دستگیر شده بودند، آزاد شده و به کشور مراجعت کردند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند.
نظرات منتشر شده مخاطبین به منزله تایید یا رد آن توسط تورکمننیوز نیست و تنها در جهت رعایت حقوق نظر دهندگان انتشار مییابد.